Bsmdg eslemmmmmm yeni bir atom tarifi paylaşıldı. İçinde hindistan cevizi yağı var. Ben ondan yaptım. Bebeğim daha çok sevdi
eslemmmmmm Bsmdg evet gördüm onu da bende de var o yağdan eklemedim yarın denicem günlük bir çay kaşığı verin diyor zaten
eslemmmmmm aslaninannesiiii bir kavanozun içine koydum blenderın ezici kısmı ile çok iyi öğüttü un gibi oldu
aslaninannesiiii eslemmmmmm tesekkurler bende o sekilde yaptim peki bir bilginiz var mi mesela omlet icine pisirirken koysam pisse besim degeri azalir mi acaba ?
bitboylum eslemmmmmm bir de elalem diye bir kesim varya hani işte onların lafı sözü bitmiyor hasta mı bu niye böyle zayıfladı diye. Biraz önce kahvaltı hazırladım ve şunlar vardı krep, patates kızartması,menemen bir lokma almadı bir lokma dahi almadı
eslemmmmmm bitboylum biliyorum o kesim bende de var artık lafımı esirgemiyorum nasılsa öyle de kafaya takıyorum böyle de. Valla benim kızım o kadar şey yemediği için çeşit çeşit yapmıyorum biliyorum yemicek yumurta yaptım bugün yanına peynir salata birde atom işte yoğurtla karıştırdım biraz ondan biraz ondan hepsi yarım kaldı.
mematiii eslemmmmmm kendi yaptı almadoda kuruyemişleri karıştırdı tahin ve balla birlikte öyle bii iki ay vermiş.
bitboylum eslemmmmmm allah yardımcımız olsun. Yarıma da razıyım bir lokma yesin diye ben ama nerdee yok
eslemmmmmm bitboylum atom verebiliyor musunuz kaç gün oldu. Benim 3 gün oldu az az da olsa işte veriyorum yoğurtla falan tartmamak için kızımı zor duruyorum
Alyehus aslaninannesiiii içerisinde bal ve tahin var pişirilmez gibi geldi bana ☺️ yoğurt içine, meyve püresi içine oluyor ama ☺️
eslemmmmmm aslaninannesiiii pişirilerek hiç söylemedi yoğurt içerisine yada meyve topları yaparak dedi tabi yiyebilypsa sade şekilde de olur 🙃
Sermec27 eslemmmmmm ay bende çok istiyordum iştahlı bir bebem olsun büyük oğlum 4 yaş aşırı iştahsız yani yer ama zorlaya zorlaya şimdi 9 buçuk aylık oğlum var o iştahlı gibi duruyor şimdilik hamileyken çok dua ettim Allah’ım nolur abisi gibi olmasın diye inşallah bu devam eder böyle yoksa ikisi bir beni tımarhaneye yollar bu gidişle
eslemmmmmm Sermec27 çok haklısın valla o kadar zor birşey ki iştahsız çocuk. Her yolu deniyorum valla duyduğum bildiğim. Bende çok dua etmiştim tombiş ama sağlıklı bir bebeğim olsun diye aslında ilk zamanlar çok iyiydi anne sütü bitince birde ek gıda alışma süreci derken üstüne hastalık diş asla toparlanamadı
Sermec27 eslemmmmmm Ya şöyle ben tombiş bir çocuğum olsun diye dua etmedim hiç ya da iştahlı olsun diye 🥰 ama büyük oğlumu görünce büyük oğlum çok iştahsız böyle yemek yemez beni çok aşırı zorladı artık o kadar bunu aldım ki Allah’ım En azından dedim bu çocuğum yiyen bir çocuk olsun iştahı olan bir çocuk olsun abisi gibi olmasn diye şimdilik yiyen bir çocuk gibi yani şimdilik verdiğimi yiyor İnşallah ileride de bozulmaz
dilarakilic eslemmmmmm ilk yaptığım kavanozu severek yemişti kaşık kaşık. Birkaç ay ara verdim yine yaptım bu kez yemek istemedi bende meyve pürelerine koyup veriyorum. Boy ve kilo artışı oldu bizde
eslemmmmmm dilarakilic bizde olmayacak sanırım bilemiyorum ya. Bazıları 5 günde 1 kilo aldı falan diyor çok şaşırıyorum yarım kilo bile alsa bir haftada devam ederim de bakalım yarım kavanoz yapmıştım o bitene kadar devam ederim
Habibebcr betuss0142 ya Allah yardımcınız olsun yemeyen kilo almayan bebek çok zor ben neler çekerek aldırdım o kiloları işte arada 1 ay 1 kilo var inşallah alırlar ya aslında gelişimde gerileme olmasın da önemli olan o
Habibebcr eslemmmmmm yani tok değil de ara öğünde verin ben bazen puding yapıyorum ona katıyorum ama her sabah cicibebe pirinç unu karışım yapıyorum muhallebi gibi kilo alsın diye onun içine katıyorum genelde 1 kere verebiliyorum çok zorlarsam 2
ygmrln eslemmmmmm ben bir ay denedim kiloyu aldı ama düzenli yapamadım ona rağmen iyi sonuç aldım. Bi süre sonra egzaması oluştu alerji dedi doktor vermedim o yüzden düzenli kullanamadım