zynpkzlky kızım 4 ay 6 günlük 3.5 aylıkken böyle birşey yaşadık bizimki tüm ataklara 1 hafta önden giriyordu çünkü. Heralde atak dedim hatta benim bebeğim normalde de böyle uykusu vs yeni yeni düxene giriyordu alışkın olunca dedim uyku gerilemesi buysa yine iyi şükür ben daha beterini hayal edemiyordum. 3_4 gün iyiydi sonra tekrar başladı zaten 3.5 aylıktan beri meme reddi öbce uykuda emerdi şimdi o da yok mamayı 1 cc anca içiyor iştahsız sürekli huysuz ağlıyor oyun oynarken bile sabki can çekişiypr çocuk gündüz zorla uyutuyorum ayağımdan koydupum anda uyanıyor yinr 1 aydır gece uykuya dalmadan önce çıldırmış gibi ağlıyor elimi kolumu bağladı çok yoruldum. Hangisi atakdı ne yaşadık ne yaşıyoruz bilmiyorum. Sadece geçen haftaya kadar hava gğzeldi ağlamaya başladığı an kendimi dışarı atıyordum dışarda uyuyordu havalar biraz bozdu onu fa yapamıyorum çıldırmak üzereyşm ben de üste bide 4.ay aşıları gelecek viz de dün olduk Rabbim sabır versin ve yardımcınız olsun ben de tek başıma bakıyorum çok zor hele ikiz bebek daha zordur ama siz çok güçlü bir annesiniz bunlar da geçecek 🌸❤️