Rayaas Bebeğiniz günde kaç defa emiyor? Geceleri kaç kez uyanıyor ? Yada uyandırıp emziriyor musunuz?
Gulsah3 Rayaas gece 2 veya 3 defa kendi ne zaman uyanırsa emziriyorum ama gündüz sürekli meme de olmak istiyor yarim saat anca uyuyor benim kızım
Minaninannesii Rayaas gece hiç uyanmıyor 12 de yatıyor 6.30 7 gibi kalkıyor gündüz de doğru düzgün uyumuyor En fazla 1 saat çok sessizlik olursa falan 2 saat anca uyuyor
Cemresibel Rayaas bebeğim 3 ay 6 günlük normalde 10 11 gbi yatirmaya çalışıyorum sabah 7ye kadar uyuyor 1 defa uyaniyor bazen ben uyandirmadan emzirip tekrar yerine koyuyorum. Gaz sancilari olan donemde gunduzleri hic uyumazdi smdi sancılarımız azaldi da gunduzleri de 1er saatlik de olsa 2 3 uyku yapiyor. Gunduz hep meme veriyorum mama da veriyorum ben cnku sutum yetmiyor
Tugceeeee12345 Rayaas bazen 12 de uyuyor 4 5 gibi uyanıyor bazen 12 de uyuyor 2 de uyanıyor valla çok fazla değişiyor suan atakta mesela ne yaptığı belli değil bide meme reddi yaşıyoruz çok zor çok ☹️ Allahım geçmesini nasip etsin 🙏
Rayaas Gulsah3 bizde öyleyiz gündüz ikiz gibiyiz neredeyse gece uyanmayinca endiseleniyordum. Hemşireye de sordum aslında ama annelerini tecrübelerinden yararlanmak istedim artık uyandırma muhtemelen :)
Azygos Minaninannesii masallah kendi kendine mi uyur nasıl uyuyor bu kadar uzun sadece anne sütü mü alıyo
2019drnsu Geceleri sabah altıya kadar rahat uyur uyanıp emer sekizde ve onda iki saat arayla emer ondan sonra salona geçeriz daha uyku biter😄gündüz sürekli memede arada mama da veriyorum doymuyor. Uykusu gündüz neredeyse hiç yok ayakta sallıyorum uyuyor bıraktığım anda gözlerini açıyor🙄
Rayaas 2019drnsu kizlar çok teşekkür ederim. Benim de bebeğim gündüz emiyor gece uyanmiyor hiç o kadar saat aç kalıyor gibi hissediyorum. Bazen ben uyandırıp emziriyorum ama şimdi yazdıklarinizi okuyunca uyandırmak kilosuda iyi ama tecrübesizliği işte :)
Minaninannesii Azygos sadece anne sütü alıyor akşam gazını çıkarıyorum masaj yapıyorum karnını doyuyorum sabaha kadar uyuyor çok şükür kendi kendine uyumuyor memede uykuya kalıyor
2019drnsu Azygos evet oniki buçuğa kadar uyumuş olur sbah altı bazen yedi en fazla deliksiz uyur ama gece mama yiyo uykudan önce. 110 cc
2019drnsu Rayaas canım uyandırma işlemi ilk başlarda önemliydi aç kalmasın sarılık felan olmasın diye de artık kendisi ne zaman uyanırsa o zaman besle demişti bize doktorumuz.
Azygos 2019drnsu teşekkürler biz de mamaya başlıcaz da hangi biberonu kullanıyorsunuz meme reddi olmasından korkuyorum
MerveYavuzalp Gece ne zaman uyanırsa o zaman veriyorum genelde 2 kere uyaniyor. Sabah erkenciyiz 6-7 gibi sonra ogleye kadar hiç uyku yok. Arada 1 saat uyuyor oglen kahvaltı yapıyorum ancak, aksama kadar yine ayaktayız 🤷♀️
2019drnsu Tugceeeee12345 bizimki de sanırım meme redddi hiç yaşamamıştım üç aydır ilk defa başıma geliyor böylesi. Meme vermeye çalışıyorum kafasını geriye ittirip ağlıyor sizinkide öylemi?
PeriAfkan Rayaas benim oglum 2 ay 7 gunluk, gunduzleri 2 saatte bir memede ve mama yiyor, gece 1 de uyuyor, eger meme emdiyse 3 4 gibi uyaniyor ama mama emdiginde 7 ye kadar uyur. Ondan sonra yine 2 saat 2 saat emiyor
Skn233 PeriAfkan ya benim kızım da 2 gün sonra 2 aylık olacak geceleri uyansa da emmiyor artık bende dert ediyordum demekki normal birşeymiymiş
Minaninannesii 2019drnsu bazen benim kizimda öyle oluyor sakinleşmesini ve iyice acikmasini bekliyorum böyle uyku sersemi olunca rahat rahat içiyor
Azygos 2019drnsu mama veriyorken extra su vermek gerekiyor mu ben şimdiye kadar sadece anne sütü vermiştim pek bilgim yok bu konuda
BirceMoM 2019drnsu geçen hafta ben öyleydim 3 aylığız. Uyutup yarı uyanmaya yakın yanına uzanıp veriyordum. Öyle öyle 3 günde geçti
Tugceeeee12345 Rayaas geçecek insallah ayakta falan emiyoruz ıkınarak bağırarak evin içinde deli gibi olduk 😀😀😀
Minaninannesii Minaninannesii bir de uzun süre içmezse ac kalmasın diye sağıp kaşıkla da verebilirsiniz