cLearQueen Hanımlar bebegimin sag gözunde bisey cıkmıs şöyle anlatayım ust göz kapagınin iç çizgisinde cok minik beyaz sivilce ucu gibi ama daha minik yani hafif kızarıklık da var 😔 bu nedir ya napmam gerekir bilen var mı
momas cLearQueen oğlumun çenesinde de vardı siğil gibi beyaz nokta ama sonra kendiliğinden geçti doktora sormuştum önemli bişey değil demişti. Belki öyle bişeydir geçer bi takip et bakalım
likeli cLearQueen çok geçmiş olsun. İnşallah ciddi bir şey değildir ama bence bir doktora götürün. Bu aralar adenovirüs salgını varmış ve gözde akıntı yapıyor. Öyle bir şey değildir inşallah.
cLearQueen momas edicem canim gözde diye kafama takıldı arapacık gibi bisey mi acaba dicem de bebekte olur mu bilemedim
Ymomm cLearQueen bazen bende de oluyordu sebebini bilmiyorum ondan kirpik dibi mi diye sordum, enfeksiyon ihtimaline karşı çay veya ılık su pamukla silsen belki iyi gelir
Ymomm cLearQueen yaa sende benim gibi biraz takıntılısın bebek konusunda bebeğimin alerjik olması nedeniyle en ufak şey batıyor bana suan yüzünde kızarıklık gördüm ayran içtiğim için kendime kızıyorum uyuyamadım biraz rahat olup akışına bırakmak gerek kötü bir şeyi yoktur bebeğinin inşaAllah hemen geçer 🌸
cLearQueen _YanakReisinAnnesii momas Ymomm Netira damla al dedi ayni bu resmi attım valla. Sakınan goze çöp batarmıs cok dogru
_YanakReisinAnnesii cLearQueen bizde bu damlayı gözü enfeksiyon kaptığında kullanmıştık,hızlıca normale dönmüştü oğlumun gözü.