[silindi] @Mamatigerbabytiger isimli kullanıcı aylar önce aldığı uyku eğitimiyle ilgili olumsuz deneyimini içeren bir post paylaşmış. Aylar sonra uyku eğitimcisi @Xuykuegitimci diye bir hesap açıp buradan kendisine uzun uzun cevap yazmış. Aynı postta @buseoncel isimli kullanıcı yeni üye olmuş ve üye olur olmaz uyku eğitimcisini öven bir yazı yazmış. Şimdi de aynı eğitimcinin yine aylaar önce açılmış başka bir postunda @eceisk isimli kullanıcı eğitimciyi öven bir yorum yapmış. Ve tahmin edin? Bu kullanıcı da yeni üye olup direkt olarak aylar önceki postu bulup aynı eğitimciyi övmüş. Burda bir tuhaflık yok mu acaba?
Mamatigerbabytiger [silindi] hemde yalancı yerine koyuyorlar. Tr de bu moda olmuş mağdur olanı daha da mağdur etmek. Rahatça konuşabildiğim tek uygulamayken kimliğimde ifşa edildi :) Gizlilik maddesine aykırı diye biliyorum ama neyse o da sorun değil
[silindi] Obsesifkompulsifbozukluluk hepsi pıt pıt düştü ana sayfaya dikkatle baktım sadece derin bir araştırma gerekmedi 😂
[silindi] Obsesifkompulsifbozukluluk imza tüm arkadaşlarım 😂 hep bana gelirler böyle şeylerde dkflggl
[silindi] NariNariKiminYari benim de bazen kendime hayrım olmuyor etrafıma özellikle sevdiğim insanlara karşı çok daha dikkatliyim. Hemen kaşındı gerekli yerler 👍🏼