Fbiopenthedoor Baileys için, favorimdir. İlk alkole göre rakı size ağır gelir. Blush ya da kırmızı şarap yemek yanında tercih edilebilir. 🪻
Egiskom Fbiopenthedoor Bu da çok önerildi deniycem. Ay midem alt üst olcak hepsini deneyemem 4-5 günde 😂😂
Ozzggee Egiskom hafif bira olur Kokteyl isteyin hafif olsun diyin . Rakı ağırdır. Su rakı karışımını hazır getirirler
Deletedmom_215 Egiskom sex on the beach, mojito gibi kokteyller yaptırıp alkol oranını düşük tutabilirsiniz.
CheriBlossom Egiskom rica ederim bende bu kadar tecrube ettim oteldeki garsondan da hafif birseyler istedim oda ona gore getirdi ama benlik degilmis alkol onu anladim ben icemiyorum bunlari en iyisi siz bana kola getirin dedim baktiniz icemiyorsunuz sizde qlkolsuz bir icecek isteyin neden cahil durasiniz kendinizi zorlamayin sonucta icmek zorunda degilsiniz
Egiskom damlakorkmazzz Oruçta tutar namazda kılarım. Bu alkol merakıda nerden geldi anlamadım. Denemek o çakır keyfi yaşamak istiyorum 😂
Motherqueen_ Egiskom şise ile gelmez bardakta gelir baslangic icin raki aman diyim icmeyin 🤭 Mojito,kırmızı şarap,malibu tercih edebilirsiniz.
Birbahargunu Aman takılmayın neden cahil kalasınız, sanırım sizin yerinizde olsam barmene ilk deneyimim hafif olarak ne önerirsiniz derdim dümdüz 😄 alkol hiç kulmanadim ama isteseydim mutlaka şarap denerdim
Egiskom Birbahargunu Bende hiç kullanmadım, biranın kokusunu alınca bile bilem bulandı bir yudum aldım sadece 😂 Ay ne bileyim hiç bir fikrim yok ya rezil olmiyim dedim
elifmelif Egiskom rakı viski vodka tekila bunlar biraz ağır gelebilir. Hele tekila ne olduğunu anlamadan sarhoş eder 😂 kokteyllerden deneyebilirsiniz benim en sevdiğim mojito kabaca alkolü limonata gibi. Şarap için de rose şarap üzmez kırmızı şarap kalitelisi muhteşem ama ucuzları sirke gibi kokuyor. Keyfiniz bol olsun 🍷
Egiskom elifmelif Bir otelde kırmızı şarap vardı mini barda. Cidden sirke kokuyordu. Mojito dediğiniz heryerde olurmu ki limonata çok seviyorum denemek isterim
elifmelif Egiskom büyük ihtimalle vardır çok sevilen bir kokteyl limonata seviyorsanız kesin beğenirsiniz lime limonu ve nane falan var ferahlatıcı
Egiskom femay Ay bak enerji içeceğne bayılırım, orda söylesem onlae yaparmı karışım. Bunu çok merak ettim. Birayı koklayınca bile midem bulandı asla içemem onu Rakıdan da herkesin söylediği üzere uzak duruyorum😂
femay Egiskom yaparlar canım çokta güzel gider. Biraz çarpar dediğim gibi viskiyi biraz az koydur enerjiyi çok. 🥰