Nes94 Leylaaa61 bende korkarak başladım eşim varken yaptım sürekli şimdi annemler bizde onlarla yapıyorum destek alabileceğin birileri varken yapsn daha iyi olur haşlama işinde hala iyi değilim ama benimki kendi yemeyi tercih ediyo. Pürenden sasmam diyosan da püre kaşıkları var ortası delik bebek kendi yiyebiliyo bu sayede kendi denerse belki daha güzel yer. Ama bunlar alıştırma zaten senin sütünden beslenmesi şuan çok daha önemli
Leylaaa61 Nes94 teşekkür ederim,bugün daha iyi yedi açıkçası,dün ilk denememizdi,şaşırttı beni bugün😊yalnız zeytinyağı falan da koydum,kabız olmadı ama balkabklarını kakasında gördüm🙈bu normal mi?
Myagz Leylaaa61 benim oğlum da aynısını yaptı ilk günler sonra parmağımla verdiğimde daha taht almıştı şimdi kaşık da elimle de kolay yiyor yedi buçuk aylık hiç yemeyecek zannediyor insan dün çorbasını da içti yoğurdunu da yedi
ma9419 Minikbal nasıl verdiniz ilk başlarda püre mi pütürlü mü. Oğlum 6 aylık 3 gün yoğurt verdim o sulu olduğu için yuttu da iki gündür havucu haşlayıp ezip anne sütüyle sulandırıyorum çok zor yutuyo 😞
Minikbal ma9419 blenderdan geçirdim ilk başlarda. Çünkü zaten yeni Bi tat zorlanıyor bide pütürlü vererek yormak istemedim