Mrcasl-1 Usnac1995 3 sene önce bu tarihlerde gitmiştik Antalya’ya denize havuza rahatlıkla girmiştik gayet sıcak oluyo o dönemlerde 🌺
cevriyeee Usnac1995 evet gidilir Antalya zaten normal dönemde cehennem sıcağı olan bi yer o tarihler ideal🤣
kedisevercan Usnac1995 nereden geldiğinize bağlı aslında. Soğuk memleketlerde yalatanlar için şuan bile denize girilebilir ama biz antalyalılar arasında temmuz ayını bekleyen bile var.
karan3535 Usnac1995 izmirdeyim foçada yazın bile su soğuk olmasına rağmen geçen hafta insanlar denize giriyordu. Antalya’da kışın bile giriyorlar sizin tarihler çok güzel bence
duyguluanne Duce28 gidilir burada büyük insanlar Nisan sonunda itibaren girerler denize (bence soğuk ) ama mayıs sonu haziran başı deniz zamanı artık
Usnac1995 cevriyeee Beyzaveduru Mrcasl-1 duyguluanne Teşekkür ederim canım kızlar. Hem fiyat olarak daha uygun, hem işyerimizi kapatıp gidicez. Bu yüzden bu tarihler uygun ama gitmişken 2.5 yaşında oğlum denize havuza rahatlıkla girsin dedim. Antalyaya hiç gitmedim o yüzden sormak istedim ama gidebiliyoruz yani. Yaşasın 🤩❤️❤️❤️
Beyzaveduru Biz şubatta bile gittik. Otellerin ısıtmalı havuzları oluyor dışarısı da 15 16 dereceydi. Tabi denize girmedik. Nişanda daha iyi olur
Usnac1995 kedisevercan İstanbuldan gelcez. Çocuk üşümesinde biz önemli değil zaten. Okadar sıcak olsa yeterdi🥹
annesikjgg Usnac1995 biz geçen yıl 29 mayısta didimde havuza rahatlıkla girdik havalar sıcaktı ki Antalya kat kat sıcaktır. 6 mayısta Antalya ya gitmişliğimiz var yine havuza girdik güzeldi biz denize girmediğimiz için deniz suyu sıcaklıklarını bilemiyorum tabi ama
Mavigokyuzu Usnac1995 Antalya’dan bildiriyorum Mart’ta Ruslar için Nisan’da Türkler için sezon açılıyor, Mayıs’ta gayet sıcak oluyor hava. Denize de girilir havuza da, çocuklar da girer, hatta ki sıcaktan bubalırsınız da
sadiyekrn7 Usnac1995 bu ayda denize girenler var Ocak ayında da gördüm hep güzel tarih hava da güzel olur bence