Burcuveburcum Defneannesi_ İlk 2 ay bakliyattan uzak durdum ben ama bulgur ve soğa çok güzel süt yapıyoruz kimyon koyun bolca gazı alıyor bi de rezene içtiniz niyaz kalmaz mahrum kalmayın yiyin turşu ödem yapabilir kararında yemekte fayda var
Myagz Defneannesi_ hem gaz yapar hem de süt. Kolikti oğlum yine de yedim yiye yiye alıştı o da canım bi de bazen bu tür şeyler bebeğe göre değişiyor dene bence
Hohomoromu Defneannesi_ bulgur pilavı istedignz zaman yiyebilirsnz gaz yapmaz süt yapar mercimek gaz yapabılır onu biraz daha geç yiyebilirsin 😊
Balkizim6535 Ben bulgur süt yapıyo diye hergün yiyorum. Ama turşu sütü azaltır içindeki asit ve tuzdan dolayı.
Denizalp0381 Hohomoromu 3u de gaz yapar.hatta bulgur bol süt yapmasının yanında en fazla gazi o yapar
Hohomoromu Denizalp0381 şöyle bir şey var gazlı bebeğe ne yersen gaz yapar gaz sorunu olmayan bebeğede istersen kuru fasulye mercimek çorbası iç bir şey yapmıyor yoksa eskiler aman bulgur pilavı yemiyelm sogan yemiyelm bunlara mı dikkat edıyordu bu kadar biizdeki gibi yemek seçenekleri de yoktu belki oyuzden gazlı bebek olmasın ne yersen ye gaz yapar yoksa
Defneannesi_ Hohomoromu evet anneannem de bulgur süt yapar diye her gün yerdik diyor , ben yemiyorum kaç aydir korkudan.
Seker_serbet1 Defneannesi_ bulgur soğan çok güzel süt yapan gıdalar hem eskiler der süt kokuya gelir diye soğandan için ama, bulgur ve taze sogan yedikten sonra bebeğim (zaten gazlı bebek) daha da oldu gaz sorunu ama hiç yememek değilde bi kaç kaşık bulgur pilavı yemeyiz tercih ediyorum hem mahrum kalmamış oluyorum bu sayede 🌺
Defneannesi_ Seker_serbet1 yedikçe yiyesim geliyor çok severim bulgur pilavını sebzeli bulgur pilavını da. Biraz daha dişimi sıkayım napalim 🤦☺️
Sevoo97 Valla cocugu nasıl alıştırırsanız öyle gider hepsinide yiyorum 1 ay 15 günlük bebegim çokta güzel süt yapıyor bebekten bebegede degişebilir tabi
Hohomoromu Defneannesi_ okadar bahsettik ki bu saatte bulgur pilavı yapıp yicem nerdeyse canım istedi 😅
Hohomoromu Defneannesi_ ilk dogumda bana da annem her gün bulgur pilavı et salata yiyordum çok şükür sorun yasamadım ama dediğim giibi gazlı kolik bi bebeğe istediğin kadar dikkat et yemeğine yine de gaz yapıyor kaç aylık bebegıniz
Seker_serbet1 Defneannesi_ ye kuzum az az üç dört kaşık gibi, bana herşey gaz yapıyor neredeyse aynı zamanda bebeğe de, bu sefer aileden biri yeme deyince daha beter cinlerim tepeme çıkıyor, o yüzden azıcık da olsa yemek gerek
Defneannesi_ Seker_serbet1 sütun çeker diyorlar bana ye diyorlar da korkuyorum bende ondan yemedim ama az az baslicam artık