sudenaz0 Doğum sonrası kilolar kaldı leslie yapıyorum diyet squat hala yerimde sayıyorum çok işe yarıyorsa alacağım anlatıldığı gibi mş merak ediyorum hahahahah
_YanakReisinAnnesii sudenaz0 bilmem kaç türlü ameliyatla estetikle zayıfladılar kendisi de çevresi de,kahveden mi zayıfladıklarını sanıyorsunuz? Nasıl güveneceksiniz hâla malum olaylardan sonra? Organlarınıza bu kötülüğü yapmayın lütfen.
edmom sudenaz0 şekeri kes, günde tek öğün beslen kalıcı bir şekilde zayıflarsın 🌸 hiç gerek yok böyle maceralara, yalan hepsi
sudenaz0 bucocukac_ konu güven değil sadece etraftaki zayıflayanları görünce bende zayıflamak istiyorum
sedaozan sudenaz0 yardımcısı dilda daha önce zayıflama iğnesi vuruldu ebruda geçen yıl karın gerdirme ameliyatı olmuştu şimdi hepsi Dilan’ın kahvesiyle zayıflamış gibi yapıyor inanmayın lütfen diyet yaptınız işe yaramadıysa kendinize uygun diyet uygulaması yapmadınız demek ki bir diyetisyenden destek alın sağlığınızdan olmayın
sudenaz0 edmom normalde iştahım hiç yoktu 60 kilo ile hamile kaldım aşırı zayıftım o zamanlar kilo almaya çalışıyordum😀şuan emzirdiğim için çok zorlanıyorum bakalım ne olacak
edmom sudenaz0 emziriyorsan da bol sebze ye, protein ye ama karbonhidrat ve şekeri çıkar hayatından. İlk bir hafta zorlanırsın sonrası kolay 💐
femay sudenaz0 Dilan Polat’ın önerdiği veya üreticisi olduğu hiçbir şeyi kullanmam diyenler butonuyum
SooMin Hastanelere benzer şikayetlerle gelenler varmış ve hepsi bu tarz marka fark etmeksizin böyle zayıflama çayı ve kahve tüketenler, özellikle karaciğerleriniz çok kıymetli lütfen mundar etmeyin