Melisinannesii yavaş yavaş alıştırın olmazsa. Uykusu çok ağırlaşınca daha tam dalmadan yani size isyan edecek hali kalmadan ayağınıza koyun. Gittkçe bu süreyi kısaltın. Yavaş yavaş daha ayıkken koymaya başlayın. Ben bunu yatağına koyup orda sallayarak yapmaya başlamıştım aslında. Bazen işe yaradı. Ama atak döneminde ya da uykusu başına vurduğunda falan asla istemiyo. Mecbur kucağımda uyutuyorum gezerek. Sonra sil baştan başlıyoruz. Zaten reflü yüzünden hala omzumda dik şekilde uyumak istiyo çoğu zaman. Şimdi ayağıma alıştırmaya çalışıyorum valla. Yatağa koyunca onu bırakıyormuşum gibi hissediyo bence. Keşke baştan yatağa değil de ayağıma alıştırmaya çalışsaymışım. Çok uzun anlattım ama şöyle de bi şey oluyomuş yeni anladım. Ben beşiğine alıştırıyodum ama, şehir dışına ailemin yanına geldim, 1 aydır burdayım ve burda sallanan beşiği yok. Park yatak var. Evdeki alışkanlığını devam ettiremiyo insan. Ama ayağıma alıştırsaydım ayak ayaktır burda devam ederdim 😀 ayakta sallamaktan çeken çok var aslında ama şu an benim için büyük konfor 😂