Eceada Melisinannesii beş aylığız burdan sesleniyorum hala kucakta zıplamadan uyumuyor :)) ama ben hiç gocunmadım vallaaa. Büyük kızım yedi yaşında zor sevdirip kucaklatıyor şimdi vakit varken öpün koklayın kucaklayın ev işi de eksik kalıversin 😬
Melisinannesii Eceada böyle yorumları çok seviyorum 🥰 evde yanlız kalmadığım için bebeğime de tam alışamadım. Yarından sonra inş. 😀
Eceada Melisinannesii yalnız kalmamaktan değil o alışamama zamanla seviliyor bebek canı yansa aklın gidiyor şu anda da ama o bağ zamanla alıştıkça güçlenip kuvvetleniyor. Rabbim sağlık versin inşallah.
Kusannesi Melisinannesii beni anlattın... kaynanam kucağa o kadar alıştırdıki. İlk gümler emzirip ona verip uyuyodum bizde kalıyordu. Meğer hep kucağında uyutuyomus sınradan anladım. Benim oglumda kucakta uyuyor sadece beşiğe yatırınca ağlıyo. İnşallah geçer herkes ilk 3 ay anne kucagı arar diyo
Melisinannesii Kusannesi inşallah. Bundan asla şikayetçi değilim. Çok güzel bi duygu. Ama hoplatmayınca çok ağlıyo onun için üzülüyorum
Kusannesi Melisinannesii onu hoplatmak yerine kendin ritmik bi şekilde sallan canım, bebeği sallamak hoplatmak hem tehlikeli hem dediğin gibi bağımlılık yapıyor. Bebek kucağındayken kendin sallanırsan anne karnı gibi hissedip sakinleşiyor
Gamzeli03 Melisinannesii yok cnm onlar bizden akıllı unutmuyor benim ki de öyle kucakta uyumayı seviyor 😂
Gnnr Melisinannesii İlk üç ay kucağa alışma söz konusu değil, bebekler zaten kucakta yaşarlar bu süreçte. Sizinki daha bir aylık bile olmamış ki şuan yeri zaten kucak. Daha dünyaya alışmaya çalışıyor ve bunu da güvenli kollarda yapabilir 😊.
BalYapanSinek Melisinannesii canım yeni doğduğu dönem kızım da hep omzumda kucağımda uyurdu. Sonradan değişiyor merak etme. Şimdi 5 aylık ve yatağına koyup biraz sallıyorum hemen uyuyor. Alışmıyor yani merak etme. Zaten şimdi nereyi bulsa uyur o omuz kuşu🥰
Melisinannesii Busraoxuz keyfi bi başka ama. Kucağımda uyuyo diyorum ama uyuyunca da özlüyorum. Artık yastıkları sırtıma döşeyip göğsümde uyumaya geçtik oda uyusun bende uyuyayım diye🥰 çok geçmiş olsun size.
BalYapanSinek Melisinannesii aynı benimki de öyleydi işte. Bütün gün evde sabahtan akşama kadar hoplaya hoplaya geziyodum kucağımda kızımla tavşan gibi. Ama dediğim gibi biraz sabredeceksin geçici bir durum 🥰
Almila65 Melisinannesii ama şu an zaten sizin kucağınıza size ihtiyacı vardemek ki güvende hissetmiyor kendini bana o kadr alma alışır dediler ben önce bebeğim kendini güvende hissetmesi için 3 aya kadar aldım kucağıma şu an 4 aylık artık dünyayı algılıyor öyle pek kucak istemiyor
sedaykn Melisinannesii Keyfini çıkarın bu günlerin. Bebekler ilk 3 ay bir şeye alışmazlar. Onun şu an en güvenli hissettiği yer sizin kucağınız. 2 saat hiç kıpırdamadan üzerimde uyuduğunu bilirim. O zamanlar bazen sinirleniyordum şu an istesem de öyle uyumaz mesela 😔
Melike09 Melisinannesii benimde 40 ıma kadar annem babam yanımdaydı. Yalnız kalınca daha çok anlarsın hele gülücük yapsın😍
Tesekkur 8 aylik hala kucakta uyuyo kucakta uyuma aliskanligi artarak devam ediyo hatta koyunca yataga aglayarak uyaniyo baya kucakta yasiyo