uykusuzanne__ Önceden azda olsa yiyordum şimdi bir haftadır asla yiyemiyorum kendi yaptığım yemeği neden acaba başına böyle gelen var mı Hamile değilim soran olursa😊
Pirasalipuding uykusuzanne__ yani yapan insanın canı istemezmiş kokusundan doyar derler ama hiç yiyememek ilginç 🤨 içine zehir mehir katmıyosun demi kız 😅
blackbird uykusuzanne__ valla bende asla yemek istemiyorum eskiden sadece et yemekleriydi şimdi hiç bir yemeğimi yemek istemiyorum. Annemin yemeklerini istiyorum 😔
uykusuzanne__ Pirasalipuding ramazan ayından belli böyleyim önceden bir tabak yemek varsa eğer onu hep yiyemezdim yarısını yerdim ama şimdi hiç yiyemiyorum yemeğincede bünyem düştü 🥲 Pirasalipuding içine zehir mehir katmıyosun demi kız 😅 Haha yok artık sende çocuklar ve eşim yiyor öyle bir şey olabilir mi pempeeeeeee 😂🤣🤣🤣🤣🤣
Pirasalipuding uykusuzanne__ 😂 ama bi şekilde alıştırmanız lazım kendinizi eğer evde yemek yapan başka biri yoksa mecbur yemelisiniz
deryaren uykusuzanne__ yok yanlış okumadım biseyden falan mı tiksindiniz yaptığınız biseyin içinden saç tüy bisey mi çıktı 😀
uykusuzanne__ deryaren yok hayır çok dikkatliyimdir hiç öyle saç falan çıkmaz şeker iğnesi ve hapı kullanıyorum ondan mı oldu acaba
deryaren uykusuzanne__ bende seker hastasıyım ilaç kullanıyorum ama hiç böyle bisey yaşamadım benim iştahım çok açık heralde 😀
uykusuzanne__ Pirasalipuding başka kimse yok ben yapıyorum yapa yapa bıktım artık mide almıyor galiba hahah😂🤣🤣🤣şaka bir yana şeker iğnesi ve hapı kullanıyorum ondan mı oldu acaba eşim diyo bence ondan oldu ✅
Pirasalipuding uykusuzanne__ bi deneyin bakalım siz değilde eşiniz bişi yapsın makarna sucuk yumurta gibi yiyebiliyormusunuz yoksa onudamı canınız istemeyecek o zaman anlarsınız iğneden mi yoksa psikolojik mi
deryaren uykusuzanne__ umarım biran evvel düzelir hafif şeyler yemeğe çalışın belki mideniz ağır yemek kaldırmıyor şuan salata puding falan
Dondurmalikahve uykusuzanne__ Enfeksiyon falan olabilir mi ya bende idrar yolu enfeksiyonu varken öyle oluyor arada da bulantı yapıyor
guldenurcinar uykusuzanne__ o zaman en acilinden kontrole doktora söyleyin Allah kötüsün altından başka bişey çıkmasın
uykusuzanne__ guldenurcinar doktora geçen gitimde söyledim normal oruç tutuyorsan ondan olmuştur dedi mide küçüldü dedi ama ben hazır şeylerde yiyemiyorum dışardanda yiyemiyorum anlamadım gitti bunun neresi normal ama doktora göre normal😵💫
uykusuzanne__ papatyagibi 😂önceden öyle değildim ama şimdi böyle oldum yapa yapa yoruldum galiba🤣midem almıyor artık