hemshireanne Eylulzeynep8 Bilmiyorum sleapy iyi mi yoksa iyi reklami mi yapiliyor. Momblogerlar hepsi onu reklam yapiyorlar bi kere aldim ben ve hic memnun kalmadim. Evet kokuyordu. Cok az ciste bile cok kotu sisiyor ic kismi. Bide ust kati cok ince icteki islaklik ustte hiss ediliyor
Eylulzeynep8 hemshireanne Birde kalıbı küçük büyük beden alıyorsun çok uzun zıbınin için de kat kat oluyor .
alexab Eylulzeynep8 ben sleepyi bırakalı oldu baya bio natural kullanıyordum ama memnun kalmadım son aylarda. Pişik yapıyordu. Molfix alıyorum şu an memnunum. Ama evet en iyisi prima premium care.
gunesumay05 Sleepy resmen sinsi pişik aracı gibi bişi. Kalıbı da çok dar. Anlamadım bebeğim 1 günde kanlı pişik oldu. Fucidin ve hametan düzeldi. Direkt molfixe geçtim çok rahat kalıbı vs emicilikte güzel ve pişik sorunumuz hiç olmadı..
zeysel7605 Eylulzeynep8 bende sleppy kullanıyordum. Hiç memnun kalmadım. Baby Turco kullanıyorum şuan çok memnunum. İ
annelendik sleepy ben de bıraktım. çok sızdırıyordu. molfix puresoft kullanıyorum. çok hoşuma gitti. geceleri de prima harmony kullanıyorum. çok pahalı bi bez ama kakayı bile biraz emiyor fiyatını hak eden bi ürün
ozumzyd Eylulzeynep8 kaliteyi aşırı bozdular malesef.. ben de değiştirmek istiyorum ama neye geçeceğimi bilmiyorum molfix bebeğimi pişik yapmıştı:(