Eylulzeynep8 Merhaba yaklaşık 5 aydır Slepy bez kullanıyordum bebegime memnunum ama bu aralar aldığım her bez kokuyor temiz daha paketinde nerden alsam ayni sizde farkettiniz mi Değiştirmeyi düşünüyorum pişik olur diye korkuyorum
mihramomm1 Eylulzeynep8 Ben 3 ay oldu bıraktım hep aldığım bezler poşet gibiydi haşır huşur ve dediğiniz gibi bir koku vardı ilk başta önemsemedim faka sonra pişik falan yaptı bebeğim rahat etmedi bende almadım bir daha bebem naturel kullanıyorum şimdi çok memnunum
Novamom_ Eylulzeynep8 bir kere kullandım çoçuk artık büyü diye o da berbat ötesi bezleri asla kullanmam şahsen bez markalarının hepsi berbat ötesi hepsini deneyimledim en iyisi prima
aselkussum Eylulzeynep8 ay evet bende fark ettim öyle stoklu ilerlemiyirum bide aşırı kokuyo gerçekten değiştirecek elimde 60 tane falan var bitince
Eylulzeynep8 enfa ay çok kötü ben ilk sandım o pakete sorun var bugün 4 numara aldım oda aynı şekilde
mihramomm1 Eylulzeynep8 Yok hayır olmadı çok şükür hatta sleppy de ara ara oluyordu bunda hiç yaşamadı
ecrinnurbasaran Sleepy nin normal bexi çok kötü rezil ötesi ama bio natual harika onu kullanıyorum ben koku vs sıfır ne naylon gibi değil dışı da
aselkussum Eylulzeynep8 gerçekten öyle bide ıslanınca daha kötü kokuyo çocuğun altını açıyorum afedersiniz bazen kadınların akıntısı kokar ya öyle kokuyo pamukla silip havalandırın öyle kapatyorum bitsede kurtulsak
Eylulzeynep8 aselkussum Yazdım ben slepy ye numune gönderin dediler ama hepsi kokuyor neyi göndereceğim