Lolik [silindi] yoğurtlu bir meze lazım kesinlikle Börek zor geliyorda kaşarlı milföy falanda ekleyebilirsin yapması 5 dk sürer
[silindi] Lolik menüye uyarsa yaparım var evde de genelde gün sofrasına yapmaya alışkınım ya hiç aklıma gelmezdi 🤭
denizkizi_ [silindi] Menün güzel ve yeterli bence salata harici yoğurtlu meze olabilir , kırmızı kapya biberi közlüyorum üzerine yoğurt gezdiriyorum çok güzel oluyor , yoğurtlu havuç veya humus bu tarz da olabilir.😇
[silindi] mlkdznll kebap patlıcanlı diye koz patlıcani elemiştim kapya olabilir aynen teşekkür ederim ❤️
Sadekahve_ [silindi] yoğurtlu köz patlıcan, havuç tarator veya pancar. Sanki yoğurtlu birsey istiyor gibi bu menü ☺️ yapımı da basit
[silindi] Sadekahve_ evet hangisi olur karar verememiştim patlıcan yemekte de var diye aklıma yatmadı da evet diğerleri güzel olur 🥰
sedaozan [silindi] havuç tarator ekleyin bence basit olmaması için içine seviyorlarsa haşlanmış brokoli süt mısır üzerine de zeytinyağı ve ceviz mis gibi olur
Annelikdeneyimim- [silindi] rica ederim kolay gelsin bende düşünüyorum şimdiden pazartesi de benim misafir var 🥰
[silindi] Annelikdeneyimim- islim kebabı da deniyor da böyle daha çok bilinir diye böyle yazdım. + Şekilde patlıcanın içine köfte koyup kapatılıyor kürdanın üzerine de biber ve domates konuyor
Annelikdeneyimim- Menümüz benziyor bende mercimek içli köfte pilav fırında güveçlerde tavuk soteli patates püresi tatlı belli değil magnolia olabilir salata tarator olabilir
[silindi] Annelikdeneyimim- evet benziyor size de kolay gelsin çocukla hazırlık yapmak baya zor gerçekten 🤦🏻♀️
Annelikdeneyimim- [silindi] tamam şimdi hatırladım canım görüntüsüde çok güzel göze hitap etmesi önemli
Annelikdeneyimim- [silindi] evet biri bir yaşında bir okullu zor şimdiden stres oluyorum misafiri çok severimde zor