TulayGeriDon İnternette İl ilçeye göre sandık yerleri var. Ama saati bulamadım. Saat kaçla kaç arası bilgisi olan var mı?
Rabiiul TulayGeriDon CHP den aradılar benide pazar günü gelebilir misiniz diye Asyayı bırakıp gidemem ki bakmaz artık duruma
elisa2705 TulayGeriDon Çok saçma buldum bunu ya daha ak koyun kara koyun belli olmadı ki neyin seçimi neye göre 😂
kirazmevsimi_ elisa2705 bizde 20 küsür senedir bir şeyleri habire çok saçma buluyoruz. Keyfine göre at koşturuyor.
[silindi] 10 yıldır haber izlemeyen ben. Olay olunca bı girip bakiyorum x’e o kadar. Ne seçimi kimi seçiyoruz? Kendi kendini seçip duruyor zaten boşa yorulcaz 😂
[silindi] kirazmevsimi_ benim bildiğim chp kendi içinde cumhurbaşkanı adayı seçecek bundan farklı bir seçim mi var?
[silindi] [silindi] yaa araştırmadım ama CHPyse tümden bittik. Yine kimin kaybetme ihtimali daha yüksekse onu seçerler başımıza aday diye. Zaten AKP’ye bu kadar kazandıran da CHPnin aptal siyaseti degil mi 🤦🏻♀️
kirazmevsimi_ [silindi] hayir farklı bir secim yok ama şoyleydi sadece uyeler oy kulanabilcekti malum son yasananlardan sonra butun halka acik olucak isteyen oy kullanabilcek.
[silindi] [silindi] ekrem imamoğlu tweet attı benim adaylığımı oylayacaklar diye, başka aday var mı bilmiyorum 🤷🏻♀️
[silindi] böyle izlenir mi bilmiyorum ama çok yerinde tespit. Tuvalet terliği aday olsa kazanırdı geçen seçim. Gitti Kılıçdaroğlunu aday yaptılar 🤦🏻♀️
[silindi] [silindi] yine yanlış seçim Ekrem İmamoğlu sağdan bir tane bile oy alamaz. Kazanacak tek kişi var hem sağdan hem soldan sadece Mansur Yavaş oy alır. Ama CHP kazanma değil kaybetme odaklı olduğu için doğru ata oynamazlar.
Ogulluana [silindi] Mansur yavaşa da sol kesim mesafeli durur o zaman da. İmamoğlu da yavaş da aday olmamalı. Aday olacak kimse yok maalesef her iki kesimi de kucaklayacak
[silindi] [silindi] benim anlamadığım adamın diploması resmi olarak iptal, onu nasıl halledecekler ki biz neye göre oy verelim şimdi aday olsun diye yarın @kirazmevsimi_ sadece bakın ne kadar çok insan yanında oylaması gibi yani
[silindi] Ogulluana CHPden aday olacak Yavaş, sol her türlü oy verir zaten başka çareleri yok ama İmamoğlu bütün solun oyunu alsa da zaten kazanamaz bknz Kılıçdaroğlu 🤦🏻♀️
papatyagibi [silindi] Sol dediğiniz şey Chp ile bitmiyor. Mansur Yavaş Mhp kökenli olduğu için Kürt halkının oyunu alma ihtimali çok düşük maalesef.