Merhabalar, kızım 26 aylık ve bir buçuk saat öğlen uykusu uyuyor fakat her gece saat 2-3 gibi uyanıyor ve tekrar yatağına yatırdığımda uyumak istemiyor, ya sabaha kadar ayaklarımda sallıyorum yada kucağımda uyuyor başkada bir yerde uyumak istemiyor hatta yatağa koyduğumu anladığı an ağlama krizine giriyor. Öğlen uykusu mu uyutmuyor acaba diye düşündüm ve kızımın doktoruna yazdım fakat bana geri dönmedi. Doktorumuz özel bir hastanede doktor ve sırf uyku hakkında bir soru sormak için 1.000tl küsür muayene ücreti ödemek istemedim açıkcası. Normal şartlarda geri dönüş yapması lazım sonuçta kızım her hasta olduğunda oraya gidiyoruz. Bundan bi kaç ay öncesinden kızımın kabızlık sorunu vardı onun için yazmıştım geri dönüş yapmıştı da şimdi niye yapmadı onu anlamadım. Türkiyede bir doktora gidildiğinde doktorun hastasıyla ilgilenmesi lazım değil mi? Sonuçta kayıtlara girse görür kaç kere yanına gittiğimizi, bide biz öyle sık sık doktor değiştirmeyiz uzun süredir bu doktora gidiyoruz. Çözemedim yani ve ne yapacağımı da şaşırdım. Pazartesi günü tekrar yazıcam o zamanda cevap vermezse öğlen uykusunu nasıl kesicem ki doktorsuz bi müdahale yapmak istemiyorum. Sizin doktorlarınız size her konuda geri dönüş yapıyor mu yoksa benim doktor mu bizimle ilgilenmek istemiyor anlamadım. Acaba uzun süredir gitmediğimiz için mi geri dönüş yapmıyor😑 Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederiim🌸