merryem Merhaba hanımlar 7 gündür adetim gecikti test yaptım negatif ilk kez başıma geliyor Adet sökülmesi için ilaç dışında ne yapabilirim bilgisi olan var mıdır
TulayGeriDon merryem sanırım bu ara çoğu kadinda var. Benimde 20 gün gecikti. Oldum çok şükür. Bitti. Havadan mıdır nedir herkes gecikti bu ay. Arkadaşlarım da öyle
nilikonunannesii merryem benim de öyle ya bu ay herkeste sıkıntı var nedense ben daha 5 ay önce doğum yaptım ama her ay düzenli oluyordu bu ay 7 gündür gecikti sancım var dayanamıyorum ama olmuyor bir türlü.
Busra020 merryem benimde 4 gün gecikti 2 ay önce doğum yaptım eğer olmazsam biraz daha doktora gideceğim dün hızlı test yaptım negatif ama insanın aklına hemen hamilelik geliyor ya
merryem Kafayı yiyeceğim her dakika neden olmuyor sorusu dolanıyor kafamda buna bağlı gerginlik sinirli haller cabası
merryem betul97_ hakikaten fazla stres yaptım ve bunun etkilediğini bilmeme rağmen aklımdan çıkmıyor iyi bari olmuşsunuz darısı başıma
aysssssss Bnmde gecikti kaç gün bilmiyorum bile hayattan l kadar koptum test yaptım 2 tane negatif hamile olmayımda ne olursa olsun kafasindayim
merryem aysssssss sürekli gecikir mi bu ay mı böyle oldu ramazana da bağlıyorum ama her ramazan düzenli oldum bu ramazan ne değişti ki diye düşünmekten alamıyorum kendimi
betul97_ merryem Ben birde hiç streste yapmamıştım o ara öyle yorgun ve yoğundum ki geciktiğini bile farketmedim adet olduğumda takvime kaydederken gördüm 😅😅
aysssssss merryem ilk defa oluyor çok düzenlidir normalde ama emziriyorum acaba o olabilir mi dedim bilmiyorum ki
safiyecanan merryem ah bu kadınların stresi bebek düşünüyorum 6 aydır 6 ayda gecikme yaşadım daha öncesinde hiç gecikme yaşamadan şimdi ise ayın 26 olcam bir ıslaklık hissetsem bile kalkıyorum geldimi olucak mıyım hamilemiyim kaç gün sonra test yaparım
merveems Bende emziriyorum 7aylık olacak bebeğim 3.ayda ilk reglimi olmuştum ve düzenli gidiyordu bu ay 7gün gecikti nedendir anlamadım
TulayGeriDon merryem yok hicbirsey kullanmadım. Bende test yaptım. Negatifti. Gelirse gelsin gelmezse akil hastanesine giderim dedim saldım. Geldi
merryem nilikonunannesii sanci varsa olursunuz durup bekliyorum sancı var mı diye paranoya oldum iyice