semkav merhaba çocuğumun gözü böyle oldu ve baya capaklaniyor 4 aylık bir fikri tavsiyesi olan var mı ? Anne sütü sıktım serum fizyolojik sıktım ama devam ediyor baya capaklaniyor saniyede
atakussannesi semkav canım öncelikle 2-3 gün masaj yap youtube’ta vardır masaj şekli geçmezse bir doktora götür antibiyotik damla veriyor o 4 günlük kullanımda geçiriyor
semkav User345678 kapanma olur mu peki hani bizde capaklaninca uyanınca böyle kurur kapanir ya öyle olur mu ?
User345678 semkav Evet bazen kirpikleri yapışıyordu resmen. Korkmayın doktora gidin damla versin ve masaj yapın mutlaka
Hilalssszm semkav benim kızımda da bu durum aylarca sürdü korkmayın açılıyor göz pınarına v şeklinde tek tek olacak şekilde bastırıp burnuna doğru çekin bir sağ bir sol olacak şekilde bunu günde 50-60 kere yapın ve eğer emziriyorsanız anne sütü damlatın
betul97_ semkav Bende yengemden duymuştum çapaklanma olmuş doktor tıkanıklık var deyip masaj göstermiş öyle geçmiş. Çok detaylı bilmiyorum geçmiş olsun🌸🌸
Hilalssszm semkav göz yaşı geliyor gelir ama orda kanal tıkalı oluyor işte benim kızımında en az 7-8. Ayına kadar sürdü eğer geçmezse yaşında minik bi işlemle açıyorlar ama geçiyor masajla düzenli yapın
User345678 semkav A bu arada bizim doktorumuz kaynamış ılınmış suyla silmemizi de önermişti aklımdan çıkmış tamamen doktora gidene kadar deneyin lütfen inşallah çabuk geçer ☺️
semkav Hilalssszm bu dediğinizi anlamadım çok özür dilerim bir dah yazar mısınız ne yapayım şimdi iki gözü birden capaklaniyor
Eren_fatma1 Kesinlikle anne sütü alıyorsa bebeğiniz sütünüzden gözüne damlatın bir kaç defa çok çabuk geçtiğini göreceksiniz
alinmom semkav belki size garip gelebilir ama annem bize bebekken çapaklandığında gözlerimiz çayın demine pamuk batırıp gözümüze sürermiş hızlıca iyileşirmiş hjfkhfn
Hilalssszm semkav aslında youtubeye yazarsanız bir dolu video var. Göz pınarı ile burnun tam birleşim yerine parmağınızla bastırıp burna doğru hafif cececeksiniz bastırrken korkmayın ama geçiyor üzülmeyin de