karadenizzz Kızlar telefon almayı dusunuyorm ama androıdden ıphone gecıs yapcam bu telefon nasıl kullanan varsa bataryası hızı kamerası yoksa fıyatına gore fazlamı abartılıyor o kadat para vermeye degermı yanı
Yigit_Yagiz_Moms karadenizzz 13 ü kardeşim kullanıyor memnun. Ben 16 kullanıyorum. İmkanınız varsa 16 yı tavsiye ederim
ayisit karadenizzz 3,5 yıl falan oldu alalı gerçekten çok memnunum. Eşimde 14 pro max var ondan bin kat daha iyi. Şarjı uzun gidiyor kamerası da gerçekten iyi evet pro max kadar olamasa da bence diğerlerine kıyasla iyi. Hem de ağır değil.
Minnakordek karadenizzz uzun vadeli bence almayın çünkü iPhone yeni model cikardikca eski modeller yeni sürümleri pek kaldırmıyor şahsi fikrim bu yakında 17 de çıkar heralde yazık Parana en güzeli android
aslhnkrts karadenizzz eşim kullanıyor 3 yıldır kamerası şarjı iyi genel olarak memnun en ağır oyunları bile denedi yani
Minnakordek Nika hafıza sorunları yaşamıyor musunuz sürekli birde maşallah diyelim pili henüz çalışıyorsa benimki şarjı hemen bitiyordu 10 du birde iş telefonu yani aktif de kullanmıyorum😂
Prensannemm Nika hahaha benimde masallah diyelim surum falan kalmadı ama kamera falan mük esim 13 kullanıyor o da güzel 👍
bahar456_ Bende düşünüyorum ama iPhone hergun yeni bir model çıkarıyo en son çıkanı bile alsak seneye eskiyecek gibi geliyor 🙄
elisa2705 karadenizzz Değer valla ben 15 aldım daha yeni 11 kullanıyordum tavsiye ederim 5 sene rahat kullanırsınız sorunsuz ..
Mommyhann karadenizzz bence cok güzel bi tercih ıphoneların ömrü androide göre cok daha uzun oluyor.ıphone Xs max 2 sene kullandım 1 senede eşim kullandı şuan 2 yıl olcak kaynnamda hala taş gibi kullanıyor alırsanız rahat 4 5 yıl kullanırsınız zaten hiç bi telefonda 9 10 yılı görmüyor yani illaki değişiklik oluyor