Havva3410 esrhrn ben Refika hanımdan hiç memnun kalmadım hiç bilgilendirme yapmıyor çok soğuk geldi bana, devlet hastahanesindeki doktorlar gibi
teachersrn Mom567 bilemiyorum ben Avcılar hospital da çalışırken götürüyodum, size yazılan Barış hanım da aynı kişi, Barış Belgin Aktaş adı, çarşambaları ordaymış bir annemiz yazmış
esrhrn [silindi] ben şimdi beylikdüzünden taşındım ama ilk oğlumda ona gidiyorduk genelde cvp verir mjslara,birde birinci hastanesinde mustafa bey var ona 24 saatte ulaşabilirsiniz o da çok iyi bir doktor
cgdmzlm Mom567 ATİRUS İş merkezi (KULE) KAT 6(fatih mah londra asfaltı no 42 kat 6 BÜYÜKÇEKMECE tel , İstanbul tlfn: 0 (212) 882 07 02
Kumrum34 Bende avcılar hospitalde feyzullah yeseviye götürüyorım ama hiç memnun değilim özel hastane 3 dk muayne ediyor hiç bişey soramıyorsun her seferınde kendını tanıt acil durumda whatsap yada soru yok biraz daha dazla verip iyi bir doktor arayısındayım bende
Ecemecihan Mom567 https://www.doktortakvimi.com/ilhan-hatipoglu/cocuk-sagligi-ve-hastaliklari/istanbul bu adrsten inceleyebilirsiniz. Biz çok memnunuz👍🏻