Burcu77 Mom567 istinye üniversitesi liv hastanesi alerji bölümü var gitmedim ama iyi diye duydum bilginiz olsun arastirin isterseniz
teachersrn Mom567 İstinye liv hastanesinde Ayşegül hanım var bir kez gittim ama oğlumun esas doktoru Belgin Aktaş tı normalde Atakent Acıbademde çalışıyor ama artık bir kaç gün Beylikdüzü Medilife a geliyor Belgin hanım bizim sorunumuzu çözdü ve çabucak iyileşme kaydettik, ikisi de alerji uzmanı
Ikderce Merve Behzat dan mı bahsediyorsunuz? Evet acaleci ve dediğiniz gibi korkutucu ben 200 TL verdim 4 kez
Merve asli2401 asla numarasını vermiyor. Kartını istediğinizde hastane nosu var. Kızım 6 bucuk aylık 6 aylık olana kadar doğdu doğalı behzat beye gittik. Acayip yoğun bir doktor. Bazen iyi bazen ruh hali değişik
Merve Ikderce evet behzat bey. 200 neden anlamadım ilk 79 veriyordum. Şimdi muayene başı 100 veriyorum reyapta
[silindi] Merve bende reyap refıka hanıma gdıyorum ama muayene ucretı 115 onun neden 200anlamadım ve bende yorum olarak hep kotu seyler duyuyorum onun ıcın ama gitmedim hıc. Aceleci ilgisiz VS gıbı. Yanı zatwn her zman asırı dolu anca bakıyor demek. Siz 100 mu veriyorsunuz? Hangı doktor
Merve [silindi] behzat telören yılbaşından sonra 100 vermeye başladım. Öncesinde 79’du. Reyapta her doktorun farklı oluyor muayene ücreti
Glylmz Mom567 Medilife Miktat bey kesinlikle tavsiyem 20 yıllık doktorumuz kardeşimi götürüyorduk şimdi kızımı hiç pişman olmazsınız . Acil durumda whatsapptan yazabiliyorum veya hastaneyi arayıp asistanına bağlanıp doktora soru sorabiliyorum
Acemianne22 Glylmz benim çocukluk doktorum şimdi ise kızımın doktoru ama son zamanlarda hiç memnun değilim üstün körü bakıyor yolluyor işleri çok yoğun olduğu için bide çocuğu fazla hastanede tutmak istemiyor herhalde her yer salgın olduğu için ama soracaklarım hep kalıyor
Oglusum5357 Merve neye göre ucret aliyorlr acaba behzat beye yilbasi öncesi indirimli 95 veriyorduk sonra yine indirimli 115 olmuş suan ona gitmiyoruz ama ucret neye gore belirleniyor anlamadim
[silindi] Merve bızde 95 veriyorduk yılbasından sonra 115veröeye basladık. Innovıa da filan oturanlara ek ındırım filan oluyormus benim arkadaşımda 80mı ne veriyor. Bende hıc msjlarıma aramalarıma geri donus alamıyorum. Onun dısında normal
Sevdammm08 Biz Beylikdüzü medicana international hastanesinde Prof Yücel taştan a gidiyoruz iyi bir doktor memnunuz bir de Nişantaşı’nda alerji üzerine Prof Ahmet aktaş var Türkiye genelinde bayağı iyi bir doktor
Afa Sevdammm08 muayene ücreti nedir acaba . SGK geçiyor mu hastanede bilginiz var mi ?ben de özel sağlık sigortası yaptırdım bebeğim için bazı hastanelerde geçmiyor da SGK
morsevenfilolog Biz de Beylikdüzü Medilife Ali Müsevitoğlu ‘na gidiyoruz. Başlangıçta çok memnundum. Ama sanki odadan göndermek için acele ediyormuş gibi hissediyorum son 2-3 muayenedir. Sorularımı yarım yamalak cevaplıyor sanki. Ben de doktor arayışındayım. 😞
Mom567 morsevenfilolog ya bizim doktora da her seferinde durumumuzu anlatmak zorunda kalıyorum unutuyor
teachersrn Mom567 bilemiyorum ben Avcılar hospital da çalışırken götürüyodum, size yazılan Barış hanım da aynı kişi, Barış Belgin Aktaş adı, çarşambaları ordaymış bir annemiz yazmış