Baybyuras Buldum bugününde menüsünü düşünenlere tavsiye olsun diye yazıyorum şuan Mercimek çorba Köfte Salçalı kremalı kuskus makarna Turşu Bugünde oldu bitti şükür
mooomm01 Baybyuras makarna yapacam yanına sebze fırınlayacam dünden mercimek çorbası var mehir diyor eşimin ailesi yoğurtlu bir çorba var adam olana çok bile 😂
Cicektebenimcicekligunlerde twobabymom_ Cidden et tavuk kıyma bıktık.😅 Birde ben et sevmiyorum. Börek yapıcam bugün salata falan yemek bulamadım.🤷♀️😃
twobabymom_ Cicektebenimcicekligunlerde bende çok sevmiyorum ya söyle ıspanak kuru dolma filan hasret kaldık
berennur01 Baybyuras bulgur köftesi yapabilirsin yanına birşey yapmana gerek yok içecekle aşırı doyurucu ve lezzetli
Cicektebenimcicekligunlerde twobabymom_ İspanak yaptım kimse yemedi kendim zor bitirdim.😃 Bugün kuru dolma yapacaktım yenmez diye vazgectim. Sarma yaparken az kuru dolms kendime yapıyorum.😔😃
twobabymom_ Cicektebenimcicekligunlerde Ay benimki eşim sever de ramazanda çorba kuru dolma salata yemez hayatta et tavuk olmayınca adam yemek yokmuş gibi hissediyorum diyor
monarosealp34 uykusuzanne__ bende internette gördüm ya kararmış muzlar vardı onları değerlendirme yaptım 3 tane muz 2 yumurta 50 Gr kakao 1 Cay kaşığı kabartma tozu blenardan geçip yağlı kağıt serili borcama döktüm 180 derecede 15 20 dk tarif dışı olarak ben sürülebilir çikolatada ekledim tatlansın diye
monarosealp34 uykusuzanne__ ben sevdim 2 yaşındaki oğlumda severek yedi bebeklere bile yapılabilir hafifdi üstüne çikolata sosu falan da dökülebilir