Baybyuras Mercimek çorba yaptım dün çökertme yaptım bugün ne yapacağımı bulamıyorum farklılık arıyoruz artık fasulyeymiş pırasa yemeğini tavuk muş sıkıldık bunlardan farklı bir menü güzel bir yemek söyleyin sıkıldım her gün ne pişirsem diye düşünmekten ama gene soruyorum bugün ne pişirsem
lidokain Baybyuras of bende cidden ya tavuk fasulye nohut gına geldi. Her gittiğimiz yerde de tavuk yemekleri her çeşidini yedik
aselomerasaf Baybyuras humurisi kahvaltılık yapin bugünde 😃 önden bı çorba isterseniz , yada karışık kızartma pide ilee birde çay oh mis 😃 eşimde çok sever böyle bende çok severim her gün yemek yemek insan sıkılıyor
Jenniferlopet Baybyuras Ben Ramazan ayindan beri nohut fasülye yemedim 🤣 o yüzden bugün menümde kıymalı nohut yemeği pirinç pilavı ve cacık olacak. İnsanın birazda özlemesi lazım arka arkaya sık yenilince hos olmuyor Allah afetsin
wildwings09 Baybyuras tepside kumpir, fırın makarna, beyti, patates köftesi, mücver, mercimek köfte poğaça falan yapabilirsiniz benim farklılık yemeklerim bunlar aklıma gelen😅
twobabymom_ Kıymalı Ali nazik ve çorba var bugün bizim menüde Eşime et tavuk olmasın başka yemek söyle dedim o zaman Kıyma dedi 🤢
Cicektebenimcicekligunlerde twobabymom_ Cidden et tavuk kıyma bıktık.😅 Birde ben et sevmiyorum. Börek yapıcam bugün salata falan yemek bulamadım.🤷♀️😃
26merve26 Baybyuras Domates çorbası Tavuk pilav Eşim canı isterde tatlı alırsa tatlı ben oruç tutmadığım için o işi onun insiyatifine bırakıyorum 😂😂