nidan34 misrapoyraz ben onu kullanmadım doktorumun yazdığı iyi gelmişti diye ama gelmeseydi alıcaktım o markadan eminim kullanıp tavsiye edecek olan vardır
kocatarafindanefret merryem geçmiş olsun biyopsi nasıl yapılıyor? acı vs anlatır mısınız benim bebişiminde değerleri yüksek ultrasondan sonra inşallah olmaz ama belki öyle bir ihtimal olur diye önceden bilgilenmek istedim
merryem kocatarafindanefret bizde ultrasonda da bişey çıkmadı genetik test yaptık sonuçları iki aya çıkacaktı teşhis için sonuç çıksa da biyopsi yapılacaktı hasar var mı diye kısa sürdü biyopsi bizi içeri almadılar maalesef anesteziyle oldu karaciğer kanamasına karşı biyopsi sonrası uyandırmadılar odada iki saat kadar uyudu ilk 24 saat çok dikkat ettik kanamaya karşı tuvalete dahi kaldırmadık sonra ki gün normale döndü
kocatarafindanefret size de geçmiş olsun benim bebeğimin ggt 123 alt 62 ast 97 bilrubinde yüksek gözlerde hafif sarılık var biz ultrasona gireceğiz 26sında size ultrason demediler mi
merryem kocatarafindanefret mecburen yaptırdık teşhis ve karaciğerin ne kadar etkilendiğini bilmek için yapılması gerekiyor teşhis olmadan tedavi de başlanamazdı çok şükür ciğerleri tertemiz çıktı fakat ömür boyu hasar olmasın diye ilaç kullanacak