forumgurmesi İgor çizme satıyorum sedef krem rengi boynu kürklü 22 numara isteyen olursa, kızım hiç giymedi dışarıda.
forumgurmesi izzy 22 numara bu kızım da 21 giyiyordu büyük oldu, ayağından çıktı o yüzden bu kış giyemedi. Seneye de küçük olacak o yüzden satıyorum. Bence olur 22 numaraya.
izzy forumgurmesi bizimki şu an 20 de giyse olur ama taraklı ve tospalak ayakları var biraz o yüzden 21le rahat ediyor 🙈 satılmazsa ben bakayım bi müsait zamanınızda 😊
Aminemm_ forumgurmesi bı bakayım ben 🌸 kıyafet de satiyo musunuz gardropstan falan zevkiniz güzelmiş ☺️
cinkinasi tombikinannesi krem rengi var bende foto isterseniz temizleyip gün içinde atarım kirli kaldırmışım :) 21 numara da şeftali rengi varmış şimdi gördüm :)
cinkinasi @“Aminemm_” Çok temiz değiller şuan kusura bakmayın. Oğlum hasta uyutunca temizleyebilirim anca Bu arada baktım da renk net çıkmamış ama şeftali rengi kız için uygun
tospikannesi_ cinkinasi gerçekten rahat ediyorlar mı bunlarda kızım çok iri bir bebek haliyle ayakları da öyle örneğin 26 numara çok büyük oluyor ama 25 numara da uzunluğu tam oluyor ama yanlardan sıkıyor gibi oluyor.. Ben o yüzden geçen sene alamadım çok hoşuma gidiyor ama alamadım terlikle geçirdi yazı