mewle damladll evet bunlar bendede çok etkili oldu B12 Kuru üzüm,kuru incir ve kuru dut tüketiyordum ekstra Bu arada tatlı şeyler süt artırmaz sadece size enerji verir Suyu en az 3 litre içmeniz gerekiyor Vee bazen tüm bunlara süt olmaz çünkü en çok stres ve üzüntü sütü azaltır. Rahatlamanız gerekiyor Evet bebeğin anne sütü alması çok iyi ama bazen olmayınca da olmuyor ekstra mama verin Mamayla büyüyen binlerce bebek var
dudu1 yendogan doğum yaptıktan sonra 3 gün sütüm gelmedi 3. Günün gecesi geldi ve ben hep süt gelmemesine rağmen sağım yaptım ve emzirdim birde anne çayı denilen bir çay var ondan içtim rezene çayı içtim ve bolca boza içtim günde kaç bardak boza içiyordum 1 ay içtim falan Allah’a şükür baya geldi sütümde
yendogan dudu1 benim geliyordu yaralardan emziremedim sağımı bıraktım öyle gitti şimdi tekrar başladım iki hafta bırakmıştım bebeğim daha 32 günlük
mewle yendogan bu şekilde düşünme Mama kötü birşey değil Gün içinde yapabiliyorsan al bebeği dışarı çık yürüyüş yap Temiz hava al anlaşılan çevreden çok baskı var Kafana takmamaya çalış 🌸
dudu1 yendogan birde uyuyup dinlendiğimde sütüm artıyordu dinlenemediğimde göğüslerimin çok dolu olmadığını hissedebiliyordum
dudu1 yendogan yaralar için lansinoh göğüs ucu kremi deneyin derim çünkü ilk emzirdiğim gün yara olacak gibiydi bir iki kez sürdüm şuan 4 aylığız hiç yara olmadı acımadı da kremden midir bilmiyorum tabi ama 🤷🏻♀️
Pare66 Un helvasi, un kurabiyesi bir se turuncu renk çikolatalı gofret vardi çokanat ülker marka acaip süt yapiyor. Tabi ki iyi bir uyku, bol su , stressiz de günler şartıyla 🌺bol sütlü günleriniz olsun 🌷
1pekmom_ yendogan bestlak damla ve küp şeker şekline milk tea diye bi çay almıştım inanılmaz arttı üstüne bide hiperlaktasyon olmuştum bıraktım hemen tavsiye ederiim
balkizlar yendogan sütü düşünmeyi bırakın kafanızı başka şeylere verin.. sütü artıran şey oksitosin hormonu yani mutluluk.. madem destekçiniz de var ne seviyorsanız size ne iyi geliyorsa onu yapın.. protein ağırlıklı beslenin.. ten tene temas yapın bebeğinizle
yendogan balkizlar düşünmeden hiç bir anım geçmiyor yani yediğimi bile sütüö bile gelmiyor neye yiyorum diyorum
zuleyhasare yendogan kalbimde bir yara …… Ne yaptıysam arttıramadım başkaları su bile içmediği halde sütleri taşarken benim gıdım gıdım oldu sütüm ve yetmedi 😞 inşallah senin sütün artar 🤲🏽🫶🏽
yendogan zuleyhasare Allah razı olsun inşallah artar rabbim sizinde kalbinizde bunun yarasını hafifletsin
balkizlar yendogan öyle stres yaparsanız sütünüz etkilenir.. sütüm çocuğuma yetecek diye düşünün hep… şöyle düşünün anne karnında bebek büyürken düşünüyor muydunuz şu an doyuyor mu besleniyor mu diye… onu orda büyüten allah size de yeteri kadar süt verir.. siz sadece sakin olmaya çalışın
Bebee yendogan Öncelikle stresten uzak dur ve sütüne güven Bol bol su kesinlikle Solgar vitamin ve bestlak damla Rezene çay
leylali22 yendogan motis tb. Mide bulanto ilacı Bi ataştır ve doktora danış bazıları önermiyor ama bu hap prolaktin yüksekligine sebeb oluyor emzirmeyen insanlarda dahi süt üretimi görülmüş kısa süreli doktora danışarak kullandım ben zaten mide bulantısı için bebeklere de veriliyormuş bi tavsiye degil ama son çare diyelim
alpmomssss yendogan Bu kadar takmayın valla nasip işi . Benim de yok . Üzül üzül nereye kadar valla veriyorum mamayı . Elimden geleni yapıyorum onu ye bunu yee ee daha ne yapayım. Sende ne olur strese girme . Nasibi bu kadarmış de kabullen . Artmayınca artmıyor . Bazılarının şakır şakır maşallah bebekleri emmiyor mesela . Benim de bebeğim emeyim diye ölüyor süt az
derinmavi57 yendogan Tahin helvası Tahin pekmez Kuru incir Dut kurusu Hurma Bulgur pilavı Kemalpaşa tatlısı ve bestlak damla Günlük en az 3 litre su için en önemlisi bıkmadan sürekli emzirin sağım makinaları bazen süt çok olsada 30 cc çıkarıyor çocuk bundan daha fazlasını çeker memeden sağım makinası sizi yanıltıp demoralize etmesin bide sütüm var yok çok az düşünmeyin sütüm var ve bebeğime yetiyor deyin hep önce güzelce emzirin sonra mama verin emdikten sonra ağlamıyorsa memeyi çekip çekip çığlık atmıyorsa zaten doyuyordur
kdjdkd yendogan benimde sizin gibi çok sütüm yok emzirme artı mama ile gidiyorum ama bir kaç gündür biraz arttı sanki yeşil soğan yiyorum sürekli tahin helvası mamsel çay artı rezene çayı 3 lt de su faydasını gördüm benim hiç dinlenme şansım yok belki dinlensem daha çok olur evde ilgilenmem gereken 2 küçük daha çocuğum var uyuyuncada çok oluyordu ilk çocuğumda
cansucaz yendogan uyku bacım uyku ve bol kahkaha sıfır stres. Ben de her ay binlerce liramı bayılıyorum takviyelere olmuyor işte uyumadan olmuyor.
alpmomssss cansucaz uyku tamam süt yapıyor da kurban olam nasıl uyuycaz 😕🥹 ev işleri , bebek hepsi bize bakıyor ne ara uyuycaz . Ben beceremiyorum uyku işini. Gün içinde yatamıyorum yapılacak işleri düşünmekten . Gece anca bebeğim uykuya geçince . O da 2-3 saate bir yat kalk yat kalk hacı yatmaza dönüyoruz .Uyuyabilene helal olsun