birceylul Kızlar 6 ay 11 günlük bebeğim 1 haftadır yüz üstü dönüyor gece uyurken ama komple yüzü yatağa gömülü şekilde aklım çıktı 1 2 kere öyle görünce elim ayağım boşalıyor bebeği bu şekilde uyuyam var mı nasıl önüne geçebilirim
talhamamy birceylul oğlumda öyle ama kafasını çeviriyor burnunun üstüne yatmadığı için müdahale etmiyorum
mirooooo birceylul eğer kafasıı döndürüyorsa sıkıntı olmaz benimki 10 gün sonra 1 yaşına girecek çoğunlukla yüzüstü yatar eğer burnunu kapıyorsa tabi müdahale edin
Oykuu_bebekk Çok tehlikeli bebek ani ölüm diye birşey var kafasını çeviremediği için Allah korusun mutlaka yan çevirin iyice dalınca sırt üstü yatırın 1 yaşına kadar önermiyorlar yaş üstü yatmayı
talhamamy Oykuu_bebekk yani evet kendiside biliyordur eminim zaten bundan korkuyor muhtemelen yazıldığına göre☺️
mirooooo Oykuu_bebekk 1 yaşına kadar değil o eğer bebek kendi dönebiliyor kendini kurtarıyorsa problem yok
MoonCrystal birceylul dönebiliyor ya o rahatsız olursa uyanır tamamen gömüyorsa yinede hani yan cevirebilirsin hafiften onun dışında yüz üstü uyuyamaz diye bişey yok sallamasyon yorumlara takılma bebeğim 6 . Ayından beri yüz üstü uyuyor ben yatırır yatirmaz ilk işi donmek 13 aylık 7 aydır böyle🤣
Rabiiul birceylul benim kızda böyle yüzünü yatağa gömüyor ben düzeltiyorum o gömüyor elimle kontrol ettim ufak bir yerden burnuna hava geliyor ama daral geldi düzelttim ne olur ne olmaz korkuyorum kızım 8 aylık
dhunturk Benim oğlumda 3 aylık oldugundan beri bazen öyle yatıyor. Nefes alabiliyor ama burun delikleri kapalı değil sonuçta.. normal bi durum.. kendi rahatsız olduğunda kafasını ceviriyor zaten.