Kızlar 3 gün sonra kızım 3 aylık oluyor . 45 günlük olana kadar meme +mama (aptamil) şeklinde gittik ve kızım günde 4 5 kere kaka yapıyordu çok rahat bi şekilde . Sonra memeyi bırakmam zoru da kaldım ve sadece mamaya döndük 5 gün kullandıktan sonra çocuk kakasını yapmaz oldu 3 gün yapmayınca doktora gittik fitil verdi fitille yaptırdık bi kaç gün baktık olacak gibi değil holle diye bi markaya döndük . Sonra kakasını yaptı o mamayla . Ama iştahsız içiyordu biraz daha kıvamı koyu aptamilden . Bu sebepten dedikkki bebelac golda dönelim 2 gün onu kullandık çocuk yine yapmadı 2 gün kakasını. Şimdi geri döndük holleye. 3 gündür kakasını yapıyor yapmasına günde bir defa. Ama afedersiniz büyük insan kakası gibi çok katı🤦🏻♀️ O kadar zor yapıyor ki yavrum bağıra bağıra resmen 🤦🏻♀️
napacağımı şaşırdım ya ben . Geçen kullanmamda bu kadar kabız olmamıştı .Napıcam bilmiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ve önceden 90 ı içirirken ben artık içiremiyorum 30 60 falan anca içiyor geceleri hiç içmiyor . Mama mı doyuruyor o yüzden mi fazlasını istemiyor diyorum eskisi kadar idrarda yapmıyor kaka da 🤦🏻♀️