aselim56 Skn233 merhaba benim kızımda aptamil kullandı 3 aya kadar kabızdı her zaman gaz problemi yaşıyoduk sonra bize sma mama yi önerdiler ne gaz problemi kaldı nede kabızlık normal çıkıo artık aptamil kabız yapıo
sebnemrah Emelss- cıvık kakayi bile yapamıyorsa makatta darlık olabilir çocuk cerrahisi anlıyor o durumdan ben aylarca doktor gezdim osururken bile kıyamet kopuyordu meğer dar ve çatlak varmış zorlandikca çatlakta olmuş darlık geçti cok şükür ama korku kaldı çocukta kaka yapacağı zaman tutuyor
sebnemrah Kizimkuzum İlk 6ay cinsel uyarım olmuyormuş dr.dan öğrendim darlık yüzünden buji kullandık bnde ondan endişe etmiştim Dr. Söyledi 6ay içinde düzelme olmazsa ameliyat olcakti düzeldi çok şükür
12_yil_sonra Skn233 bence hem anne sütü kesilmiş hem de mama miktarı düşmüş o nedenle de kabızı artmış yetersiz beslenmeden . Similac öneririm . Aptamil ve bebelac aynı firma ürünü zaten
Simgealya Skn233 çok fazla mama değiştirmişsin mama öyle sürekli değiştirilmez bünyesi alışması gerekli farklı mamaya bence bir sabit kal sonra takip rt ama en azından tek çeşitle gözlemle kakasını
Skn233 Seker45 conformobil için tadı acı çocuğum içmedi diyen çok olmuştu o yüzden almadım . 45 gün emzirdim bu 45 gün çaylaktı heryeri kanka kanaya emzirdim ama daha sonra diplerinde yarıklar oluştu memem kopacak gibi birşey oldu o kadar acı verici ki bende kesmek zorunda kaldım . karnından çok huylanıyor masaj yaptırmıyor ama ayaklarına devamlı yapıyorum
Seker45 Skn233 hastane usulü pompayla sağsaydın keske krem sürüp sağsaydın benimde öyle oldu öyle yaptım
Skn233 Seker45 çatlak olduğunda yapıyordum ama yarık bambaşka birşey . Dipleri yarık olduğu için o memeni çektikçe aklın oynuyor
BIRICIKIM Canım benim de bebegim 4 gun kaka yapamadı sonra yengem bana sen kayısı suyu iç ona sütünden gecer dedi. Dediğini yaptim sabah ictim emzirdim 2 saate yaptı. Şimdi düzenli kayısı suyu içiyorum sukur kaka yapabiliyor. Dene istersen.
Gulsah_34 Benim oglum da mama iciyo ben emziriyorum bide ama ben ilk basta aptamil kulandim ve aşiri kabiz yapti sonradan humanaya döndüm ve cok sukur cok rahat mamayi degisin ve gün icin de bebeginize su icirin cok faydasini görüceksiniz insAllah