Mercimegim_melegim Faydasını gören var mı?Günlerdir mahvolduk çıkaramıyor dişlerini sabahlara kadar ağlamaktan mahvoluyor yawrum😢
Mlila Mercimegim_melegim Ben de dün Belinayinkreasyonlarıdan sipariş verdim bekliyorum inş biz de faydasını görürüz
Mercimegim_melegim Uyurken aglıyarak uyanıyor kaç aydır bi saat uzun uykumuz yok jeller zararlı dediler hiç almadım
Mercimegim_melegim Bu topları çok duydum ama n11 trendyol da fln var almayadan getirtiliyormuş ama hiç tanıdık yok fiyatını da yüksek biraz alan oldu mu ?
Xm1 Mercimegim_melegim ben kullandım canım acayip rtkili bize çok faydası oldu , günde 3 4 kez 3yada 4 top bebegimin agzına koyuyodum . Ben tavsiye ederim ama her bebek bir değildir tabiki umarım işinize yarar.
OzlemAlisa Xm1 ya o toplari cignemesimi gerekiyor acaba kizim 7 aylik nasi kullanıcaz bilmiyorum almanyada teyzemizden istedik yollayacak ama emin olamiyorum
Tuba Mercimegim_melegim günde en fazla 6 kez verilebilir ben her vermede 5 tane veriyorum ve aralarında en az yarım saat olması gerek😊