Ftmat balmilaveannesi yenidoğan isteme testlerini geçemedi bebeğim KBB gittik dün döküntüsü var bı damla yazdı bununla döker tam dedi bı ay sonraa yine abr test yapalm dedi siz hiç damla faln kulaldnzmi
balmilaveannesi Canimbenim65 konuşur allahin izniyle 1 yaşına geldiği zaman rehabilitasyon merkezine gidersiniz biz de gideceğiz
minikkus434 Ftmat ilk testte geçti benim kızım 4 6 aylıkken de tekrar götüere bilirsiniz randevu alıp
balmilaveannesi Ftmat evet sari kir geldi hep kulaktan hatta sonradan Dr kendi temizledi baya bi çıktı
Ftmat balmilaveannesi sizin kaç aylık şuan. Temizlenmesi için ilaç verdikten sorna abr mi Bera testine mi girdiniz
balmilaveannesi Ftmat 5 aylik tam temizledikten sonra abr testine girdik bera testiyle sonuç aynı çıktı farkli testlerde yaptılar geçemedi bugün cihaza başladık biz biraz taktik yavaş yavaş alistirmaya çalışıyorum
Canimbenim65 Ftmat balmilaveannesi canım bebeğin cihaza nasıl tepki verdi bende çok heyecanlıyım Salı günü için
Ftmat balmilaveannesi Allah kolaylık versin inşallah peki az kayıp olduğu için geçme durumu var mi acaba büyüdükçe yada ameliyat vs
balmilaveannesi Canimbenim65 sasirdi gibi böyle en ufak ses oldugunda etrafına bakıyor surekli ben bisey anlamadım cihazi takan kadın bence değişim var dedi ama evde bir süre daha kullandığımizda daha iyi anlarız
balmilaveannesi Canimbenim65 onun dışında cihazdan rahatsız olmadı sadece kulakları küçük olduğu için arada düşüyor ama 3 ay sonra kalıp alıp takacaklar cihaz o daha iyi otururmus su an çıkmaması için arada saç bandi takın dediler