beybimeybi leylali22 pureseed bebek sampuanini öneririm.benim bebeğimin hic saci yoktu simdi omuzlarında. Trendyol ya da Hepsiburadaki yorumlara bakin uzattigindan bahsetmisler
1pekmom_ leylali22 hemen bi ecowell al 😂 aynı dertten muzdariptim. Kızımı herkes erkek sanıyordu sinirleniyordum ve bu şampuana başladım hemen etki etti şuan çok güzel saçları var 🥰
1pekmom_ leylali22 tek şampuanı var zaten çeşiti çıktımı bilmiyorum ecowell şampuan diye aratına çıkıyor
sarmaliklahana leylali22 benımde kızımda keldi 1.5 yasına uzamadı gören erkek zannediyordum hiç bişey yapmadım. O kadar ugraamanın bir anlamı yok bence. Sonradan bir anda kendi uzadı gürleşti suan 3yasında kızım saçları poposunda 😄 hiç kestirmedim
gunes716_ leylali22 5ay 10gn kızım doğdunda sürekli 3aya kadar her gün başını yıkadım Dalin kullanırdım kokusu berbat saç dökülmesi yaptı şampuan değiştirdim şuan saçları uzuyor sizinkinin saçları mı döküldü yoksa saçı yokmuydu
leylali22 gunes716_ yoktu ama çıkanda dökülüyor özellikle arkası yattıgı yer ben siveno ile yıkadım hep o da yaparmı acaba
ensarmom35 Bizde ecowell kullanıyoruz maşallah gür saçlarımız ama biz makinayla toparlamıştık evvelinde🌷