leylali22 kedi0101 aynen eşiminde yok ve saçları aşırı seyrek o yüzden çok mu az saçı olacak diye de endişe ediyorum
gizemmumayy leylali22 bandana tak annesi😂😂Anca öyle kıza benziyor bizimkisi de🤣Kurban olsunlar o kabağa😅
kelebekmom leylali22 Merhaba :) ben kızıma biobaby aldım kokusu öyle güzel ki. Aynı zamanda sıklaştırdığını uzattığını gözlemledim
senaal leylali22 ecowell şampuan bence de saç uzatıyor bebeğimin baya azdı saçı şu an baya uzadı 7 aylık
kizimdakizim leylali22 kızım 1.5 yaşında aynı durumu yaşıyorum bir türlü baglanacak seviyeye gelmedi.ecowell kullanıyorum evet bir miktar uzadı ancak seyrek yine de.bandana toka vs de taktirmiyor.istiyorum ki keçi kulak yapayım saçını ama yok uzamiyor.
beybimeybi leylali22 pureseed bebek sampuanini öneririm.benim bebeğimin hic saci yoktu simdi omuzlarında. Trendyol ya da Hepsiburadaki yorumlara bakin uzattigindan bahsetmisler
1pekmom_ leylali22 hemen bi ecowell al 😂 aynı dertten muzdariptim. Kızımı herkes erkek sanıyordu sinirleniyordum ve bu şampuana başladım hemen etki etti şuan çok güzel saçları var 🥰