Tugce2020 curlymama için süt dolması gerektiğini bilmiyordum süt dolsa bile alt tarafından akmaz mı yapışmıyor ya sonuçta
curlymama Tugce2020 süt dolunca kremsi bi kıvam alıyor o şekilde göğüs ucunu tedavi ediyor. Kullanan arkadaşlarımdan biliyorum.göğüs ucunu kapladığı için sızdırmıyor.
Aysel_Alp Tugce2020 ben de doğum yapar yapmaz kullanmaya başladım. Çok memnunum Allah'a şükür hiç yara yapmadı. Kesinlikle alınması gerekiyor bence.
Tugce2020 Aysel_Alp Kyesil Busra543215 pişman oldum bende keşke en başta alsaydım e bebekten aldım bugün bende
Kyesil Tugce2020 kesinlikle almanızı tavsiye ederim e bebekteki markayı bilemiyorum ama silverette markasını kullanıyorum hiç yara acı hissetmedim şükür ☺️
Busra543215 Tugce2020 canım ben ebebekten aldım neler cektım keske ılk basta alsaymıssım temızlıgıne nemlı bezle sılıyorsun o kadar cok faydasını goreceksın
Lina05 Tugce2020 emzirmedigim zamanlarda hep göğsümde duruyor arada bir yıkıyorum her emzirmede peçete ile siliyorum içini. E bebekte ki ni bilmiyorum internetten silvernurse olanını kullandım iki güne ağrın acin geçer inşallah ben bı tek banyo da çıkarıyorum kapakları bide emzirirken. Delik filan yok canım göğsünü kapatıp nemli tutuyor süt içinde kalıyor göğsün o süt ve gümüş birleşip iyileşiyor gogsun
Umelike Tugce2020 ben kullanıyorum hatta 6 ay bitti hala daha takıyorum cok ta memnunum onları taktıktan sonra yara olmadı bidaha ama hassasiyeti var daha göğüslerimin o yuzden daha takmaya devam ediyorum
Tugce2020 Fnd31 silverina benim kullandığım çok işe yarıyor ben kırk gün olmuştu halen göğüs ucumdaki sızlamalar gitmemişti iki günde hemen etki etti hiç sızı kalmadı yaralar için krem kullanıyordum yarasıda ondan sonra iyileşti ama kreminde etkisi var tabi
Erbus Silvernurse ben de kullanıyorum arkadaşlar,faydası yok değil fakat kapaklar göğüs ucumu içine çekiyor,vakumluyor o zaman sızı şeklinde canım yanıyor.Bunu yaşayan var mı acaba benim gibi?