_YanakReisinAnnesii badekuzeyguneyldz ay ayakları hâla çok tatlı geliyor bana 3 buçuk yaşında koca dana da benimki 🥹artık ekşi kokusu falan yok tabiki 😂sonra o boynunda ki miis kokuuu 🥲
deleted20517 badekuzeyguneyldz ahhh keşke 😪sağlıklı olsunlarda rabbim yokluklarini göstermesinde inşallah
gmzshn Gunduzguzeli kesinlikle bide çorap giyince aralarında pamukcuklar oluyor ya bayılıyoruz o terlemiş ekşi ayak kokusuna 😃😃 parmaklarının arasını temizleyip kokluyorduk 🙈😁😁
Minnakordek badekuzeyguneyldz ayy😂 bende bayılıyorum bebekleri koklaya afedersiniz kusmuk koku bile hoş geliyor başka bebek bile olsa aklıma kendi çocuğum geldiğinden olsa gerek😂
Deletedmom_216 badekuzeyguneyldz ayagindaki o ter kokusu beni benden aliyo 😍😍😍 bide gidisinin orasi var ya boynu hatta cok farkli bi koku var. Yani sanki parfum skilmis gibi ama skilmadi. Asiri gusel kokuyo orasiii burnumu dayiuorum oraya icime icime cekiyorum 😂
Deletedmom_216 badekuzeyguneyldz dudagimda haftadir yara var o yizden gunlerdir opemiyorum deliriyorum resmen opemeyince😂😂😂