deryaren Kızlar bebeğim 6 bucuk aylık bugün doktor kontorulumuz vardı bebeğim hiç dönemiyor doktor kilodan olduğunu söyledi e ne zaman dönecek bu çocuk normal mi ?
defnemsiii Kilosu kaç pekii. Benim kızım dönme sinyalleri verirken hep arkasına doğru anahtsrı falan şıklatırdım ona böyle şeyler deniyor musunuz
deryaren defnemsiii 10.420 gr çıktı yani egzersiz falanda yaptırıyorum donme hareketleri ama hiç umurunda değil 😃
Meri-Mel deryaren Normal canım çok geçmiş sayılmaz genel olarak hep bu aylarda dönüyorlar zaten doktor da normal demiş 😊
deryaren Meri-Mel bu ayda bebegi olan arkadaşlarim var bi araya geliyoruz bebekleri fıldır fıldır benimki durmuş bakiyo 😃
jasminebk deryaren hahaha bizim ki de öyle küçük bir topaç 5.5 aylık canı isterse yarım dönüyor bence keyifleri isteyince yapıyorlar 😄
benimbebegim deryaren maşallah Allah esirgesin, benim kızım da toplu bir çocuktu 8 aylık filandı döndüğünde hep yere bıraktım sağına soluna oyuncak koydum destekledim ama dönmedi yani 8 aylıktı döndüğünde
deryaren benimbebegim amin hepimizin bebişini inşallah 🧚♀️ benimkide öyle olcak heralde tembel baya 😃😃
sahailesi deryaren maşallah anne sütü alıyor mu ayına göre bana kilosu çok geldi. Bir de kısaysa normal tosbiğin😅
aysebb deryaren Ayına göre kilosu çok fazla mamadan olsa gerek. 17 aylık kızım 10 kg benim. Kilodan dolayı hareketleri kısıtlanır ister istemez dönemeyebilir kendini taşıyamaz çünkü
rroselightt deryaren Hey maşallah benimki 8 aylık 8 kilo 😂 Üzülmeyin bol bol yüz üstü zaman geçirsin kaslarını yeterince güçlendirince döner, nasıl dönsün o kiloyla çocuk 😄
mss_12 deryaren maşallah 🧿 evet biraz sanki tombik:) dr bana 1 yaşa kadar 10 kilo olmasını bekliyoruz dedi.siz teşvik edin arkasına yanına birşeyler koyun sesli müzikli öyle öyle heveslenir belki.
cakebabe deryaren 7 ay 1 haftalık yan dönüyor benim de kızım sadece desteksiz oturuyor hareketleri falan iyi ama dönmüyor yüzüstü de yatmıyor sevmiyor kilosu da yok
deryaren cakebabe benimkide yüzüstü durmaktan nefret ediyo destek de oturamıyo sağa sola devrilip duruyo
gizememre deryaren benim kızım da 6 ay 20 günlük 8.5 kilo sağa sola dönüyor desteksiz oturuyor gayet hareketli ama tam yüz üstü dönmüyor bir sorun olduğunu düşünmüyorum ya
deryaren gizememre benimki desteksiz de oturamıyor 6 ay 10 gunluk doktor bunuda kiloya bağladı devrilip duruyor sağa sola 1 ay sonra tekrar gidicez bakalim 🌸
deryaren aysebb evet taşıyamıyor zaten çok fazla yedirmiyorum da aslında olması gerektiği gibi babasına çekmiş heralde genetik 😃