Urazinannesiqw Masalbebee kızım olsaydı İdil ipek bade bu isimleri beğeniyordum ankette de açelya daha güzel bence masal çok var
3kedili2bebekli Masalbebee kızımın adı acelya 😍 ilk 8 ay dünyanın en tatlı bebegiydi sonra bir huy değiştirdi canıma okuyor ama siz bilirsiniz tabi 😂
tgccgrr Benim de hep inci hoşuma giderdi rahmetli babam Zeynep dedi diye Zeynep dedim babası da derin istedi Zeynep derin oldu ama inci çok minnoş Bi isim
Birbahargunu Açelya görünce aklıma Nergis geldi ben de kızıma koyacaktim çok severim sonra başka isme karar kıldık
ase95 Masalbebee kızım olur belki diye şöyle bir listem vardı herkese hitap etmeyebilir, Öz Türkçe kız isimleri; Aşila Burça Nariya İldeay
Masalbebee Birbahargunu memnunmusunuz isimden peki o isimide çok düşündüm kuzenlerim beğenmişti beren ismini😀
Birbahargunu Masalbebee memnunum ben de severek koydum yumuşak bir söylemi var karakter olarak kızım çok ılımlı uysal sakin bir kız ama biraz da temkinli o yoruyor:)
bebitonunannesi_ Masalbebee zevkiniz güzel ama ben beğenmedim, açelyayı oyladım yine de :) şimdi bu isimler moda aslında hoş ta. İsim önerisinde bulunacak olursam Ahsen -Ruveyda-Nursena -Vera gibi isimleri söyleyebilirim