coldplayy metemom_ bence eczaneden alın, bu tarz ürünlerde internete güvenmiyorum şahsen. Eskiden üts uygulamasından kontrol ederdim, onda da her ürün işlenmemiş olabiliyor.
gzmm4738485 coldplayy satıcı bıoderma veya kendi satıcısı olursa sorun yok bence ben internetten alıyorum
metemom_ gzmm4738485 kız varya ben hata ettim bebeği görmeye gelenlere ihtiyacı olan şeyler alın kıyafet almayın dedim onlarda hep dalin almışlar bir sürü Dalin şampuan krem falan var
gzmm4738485 metemom_ kaç aylık bebeğiniz eğer küçükse büyüyünce onları kullanırsınız küçükken tenleri hassas oluyor
senbibaksana1 metemom_ dalini kndin kullan bwnde dalin almistm ilk sampuan konak yapti kuruttu mustelaya gectim dalini kndim kullandim ayrica mustelanin kurumalar icin yogun kremi var ondan kullanabilirsn
coldplayy gzmm4738485 Her üründe kendi satıcısı olmuyor, dikkat ediyorsanız sorun yok tabiki ama çoğu insan en uygun satıcınınkini tercih ediyor.
metemom_ gzmm4738485 6 buçuk aylık canım bu güne kadar hiç sorunu olmadı cildiyle ilgi aynı ürünleri kullandım yani son bir haftadır kup kuru önceden çok öptüm o yüzden yüzü kuruyor diyordum ama bu başka türlü bir şeye dönüştü aşırı sertleşmeye başladı
irsemiaa metemom_ benim bebeğimin cildide kuru saçına ecowell kullanıyorum vücüdunu liflerken babyton atopik şampuan losyon olarak ecowell ben memnunum babyton ile vücudunu yıkarsanız aradaki farkı göreceksiniz gerçekten güzel nemlendiriyor
metemom_ irsemiaa şampuanını da değiştireyim o zaman evde var diye bu zamana kadar çok ihmal ettim hiç böyle olacağını düşünmemiştim
gzmm4738485 metemom_ küçükmüş canım bence dalin kullanma makyaj fırçalarını falan temizle onlarla 😅 başka al bebişine
metemom_ cLearQueen egzama daha net belli olur bence sadece kuru kızarıklık yara vs gibi belirti yok ama içime şüphe düştü en iyisi yarın bir sağlık ocağına götüreyim ordan da eczaneye sorayım
cLearQueen metemom_ evet mesela benim kizimda egzama var bazi yerleri sadece kuru yani gorsen anlamazsin. Goster icinde kalmasin