tugces09 zeyno0904 Aydın’da haftasonu resmen yaz gibiydi çiçekli elbiselerimizi giymistik 🥹 bugünse kuru soğuk var
hilaluyar74_ zeyno0904 Muğla da oturuyorum aslen Denizliliyim Muğla’nın bu kadar soğuk olduğunu tahmin etmezdim 🥴
tgccgrr zeyno0904 aydında 13 derece hafta sonu yandık güneş yanığı oldu yüzümüz şimdi kazak giydik. Hava da şaşırdı napacağını. Fırtına yok şimdilik
defnesmom3 zeyno0904 Çorumluyum bura kafasina göre takılıyor 4 gündür gunesliydi iki gündür yağmur rüzgar ve kar var
Gul-42 zeyno0904 konya ılcelerın cogunda okullar tatıl ıkı gundur merkez olmadı ama asırııı soguk oglum kreşe gıdıyor cogu ogretmenı toplu tasımayla gelıyor ve uzuluyorum merkezınde tatıl olması gerekıyor felaket fırtına ve kar yagısı var-4 şuan hıssedılen -13
defnesmom3 Gul-42 burda çoğu kişi güneşi gören kaldırmış bende kaldiricaktim Allah’tan tam kaldırmadan tekrar kış kendini gösterdi
busrasya23 zeyno0904 Elazığ kar var mı bilmiyorum camdan bakamadım ama dehlet bir rüzgar sesi var birşey de yağıyor ama kar mı yağmur mu bakamadım 🤣
ozlemurk Vandayim bir haftadır güneşliydi tam yaz havası, bugün çok kötü fırtına ve yağmur vardi ,tam havalar düzeldi dedik yine bozuldu
maysamoms33 zeyno0904 Mersin ay bir kasvetli bir kapalı hafif yağmur hiç sevmedim ne güzel yaz gelmiş gibiydi
Tosbigin_Annesiii zeyno0904 Kahramanmaraş, sabaha kar yağıyordu şimdi yağmur ve fırtına geçen hafta da sıcaktı 😅