dienx buse34_ Mustela markasının konak kremini kullanın hemen konakları kaldırıyor çocuğum 4 aylık başında bir şey kalmadı.
mamabear_ buse34_ 7 ay 24 günlük kızım hala azıcık var artık bıraktım. Mustela’nın konak şampuanı veya incia konak şampuanı güzel ama
rachelgreen_ buse34_ zeytinyağı sürüp yarım saat kadar bekleyin ince dişli fırçayla saçların çıkış yönünün tersine tarayın konaklar çıkacak sonra bıcı bıcı bittii😂 her banyosundan önce yapın 2-3 sefer sonra tamamen bitmiş olur
tgccgrr 456PlayerEsra bizimki artık baya artmış kaşıntı yaparmış konak ona deli olmuş çocuk ay ne biliyim ilk çocuğum aklıma gelmedi hiç saçları da sık dikkatimi çekmedi hiç neyse ki bu dediklerimi yapınca rahat etti
sendrom58 buse34_ e bebekten konak tarafı aldım duştan yarıö saat önce yaglıyorum kafasını tarıyorum hepsi dökülüyor
456PlayerEsra tgccgrr ah yavrum ya şimdi düşünce evet çok mantıklı kim bilir nasıl kaşınıyordur ve kaşıyamıyor da geç oldu ve uyuyor yoksa inan ki yoksa şimdi yıkardım onu 😧
tgccgrr 456PlayerEsra yarın bence güzelce taraya taraya zeytinyağı ile deneyin zaten diğerlerini temin edersiniz tamamen geçmese de biraz gider en azından
456PlayerEsra tgccgrr bütün yağ çeşitleri var bende arifoğlu soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı var şuan
tgccgrr 456PlayerEsra oda olur ya şimdilik kullan Bi problem olmaz masaj yapa yapa taraya taraya uygularsan geçecektir
asellinaninannesiii buse34_ Clinikid ’in Konak sampuanini kullanıyorum Bayadır çok iyi . 2. Ayda mi 3. Ayda mi başladım suan 1 yaşında o aydan beri hiç konak olmadı