feride-nizamettin buse34_ Ben kafasına günlük Hindistan cevizi yağı sürüp ince tarakla tarayarak bitirdim.
miraclemagnet buse34_ bizim de geçmiyodu bebe yağı ike yağlayıp ince tarakla taradık banyodan önce 2 seferde geöti şok oldık
hfzftm buse34_ benim kızım da da Konak vardı biz de beşinci ayında saçlarını kısalttık biraz sonrasında zeytinyaği sürdüm ben ince tarakla taradım banyodan önce ama dikkatlice her yerini yavaş yavaş taradım sonra geçti 🌸
cLearQueen miraclemagnet neye sok oldun zaten ilk yapilmasi gereken bu. Bunu yapmadan nasi gecmiyo dediniz anlamadim
Tatlican cLearQueen Zeytın yagı ile tarayınca geçiyor tabi bir zaman sonra yine oluyor ee yine aynı işlem
miraclemagnet cLearQueen bizi doktorumuz taraktan önce bi şampuana yönlendirmişti biz hiç yağlayıp da taramamıştık 2 seferde geçiverince şok oldum 😂
kubra006 Mustela konak kremi ve konak şampuanını beraber kullanınca ancak geçirebildik. Zeytinyağını kaç kez denememize ragmen geçmedi bu yöntemle iki seferde tamamen bitti
aycoregim Konak taragi aldik. Banyodan önce zeytinyagi surup beklettim 5-10 dakika, sonra banyoda da o tarakla taradim gecti. Hemen gecmedi bir aydan uzun surdu ama su an yok yani
tgccgrr buse34_ mustela konak kremini banyo yaptıracağım gün sabahtan sürüyorum. Banyodan iki üç saat önce hindistan cevizi yağı sürüp konak tarağı ile on dakika falan tarıyorum sonra zeytinyağı sürüp tekrar on dakika tarıyorum. Bizim konak o kadar çoktu o kadar çoktu ki ağlardı kaşı kaşı. Ben de konak ne bilmediğim için anlamamıştım bu şekilde geçti ama
tgccgrr 456PlayerEsra etmez de wefood öneririm içerik olarak. Bu arada tüm vücut da kullanıyorum ben. Bunları uygulayın mutlaka bide duşta da Bi tarayın sonra kuruturken de tarayın eser kalmayacak
456PlayerEsra tgccgrr zeytinyağını biliyordum da Hindistan cevizi yağını ilk defa duydum bende deniycem. Tavsiyeniz için teşekkürler umarım işe yarar
arelim1905 buse34_ dermoskinin hem kremini hem köpük şampuanını kullandım o şekilde geçti. Daha önce mustela kullanmıştım bizde işe yaramadı az olmasına rağmen ama dermoskin hemen etki etti.
tgccgrr 456PlayerEsra rica ederim canım mutlaka tara ama sadece sürüp bekletmek işe yaramıyor onu da denedim bunlar işe yaramıyor ya dedim tam bıraktım bana da annem dedi yaptıktan sonra tara diye diplere etki etmesi lazım kalkması için aynı kepek gibi çünkü baya yerleşmişti ben dişi ağrıyor sandım huzursuzluk konaktanmış
ysmnbdj cLearQueen benimkininde kafasında egzaması var alerji doktorumuzda kesinlikle zeytinyağı sürme yakar kafasını dedi konak için mustelanin konak şampuanı var onu alın egzama yüzünden olan kuruluk içinde badem yağı kullanabilirsin dedi canım