urasnannesi 39+5te oldu benim doğumum. Eşimin dükkanında ona yardım ediyordum o gün de inecektim sabah 9da karın ağrısıyla uyandım ishal olmuşum 🥹 dükkanda da ev olmadığı için sen git ben karnımın ağrısı geçince gelicem dedim. Birkaç saat geçti karın ağrısı hala devam edince acaba dedim bu doğum sancısı olabilir mi biraz geç düştü jeton 😆 eşimi aradım gel doğuruyorum diye inanmadı kayınvalidem de daha doğurmazsın doğum sancın olsa duramazsın karnın ağrıyordur dedi neyse eşim götürdü hastaneye zaten direkt doğumhaneye aldılar. İki üç saat çok güzel geçti odada kendi kendime takıldım eşimle falan sohbet ettik sonra açılmam az diye yazılı dilekçeyle istemediğini belirtmeme rağmen suni sancı verdiler ve özellikle sordum ebe ısrarla suni sancı değil ağrı kesici seni rahatlatmak için dedi. Doğumdan sonra e nabızda gördüm metiler ampul verdiklerini dava konusunda hala kararsızım. Neyse suni sancıdan önce nstde 180leri görürken normal karın ağrısı gibi yaşayıp eşimle sohbet ederken suni sancıdan sonra 100-140larda dayanılamaz bi ağrı yaşamaya başladım. İki üç saat çektim zaten sonra fıştırdı geldi kızçem doğumun en konforlu kısmı da ıkınmakmış bu arada, bu ağrıya dayanamam daha fazla dediğiniz anda ıkın diyorlar sonra fışt diye bir mucize çıkıveriyor içinden. Değişik bi tecrübeydi daha da doğurmak isterim hayattaki en güzel tecrübelerden biri olduğumu düşünüyorum. 24 yaşındayım bu arada miniğim de 8 aylık şu an 😍