Yorumlarinizi saskinlik icerisinde okudum. Asla haketmedigim tabirleri sirf sizin gibi dusunmedigim icin sarfetmeniz basitlik ve acizlikten baska bir sey olamaz. Burada benim tepki verdigim sey, hukuksuzluk adi altinda daha kesinlesmemis ancak gecmiste de bu suclamalari dogrulayacak bir cok ornegin olmasina ragmen bir yanlisin olumune savunuluyor olmasi. Benim cebimden giden paranin hesabinin sorgulanmadigi gibi aksine alkis tutuluyor olmasi. Basindan beri altini cizerek “ kimse bizim babamizin oglu degil, haksizlik karsisinda taraf olmayin” dememe ragmen beni surekli iktidar partsinin tarafimdaymis gibi lanse ettiniz. Cunku sizler alisik olmadiniz savundugu parti de olsa hatalari elestiren insanlara. Cevap veremeyip, soylediklerimin karsiligini veremeyip saldirmak ancak sizin gibi bos insanlarin benimseyecegi bir tartisma yoludur. Beni de kendiniz gibi sanmayin . Zira en cok sakindigim seydir bu. Yorumlarda tek tek cumleleri dahi atlamadan cevap vermeye calistim buna ragmen cevapsiz biraktigimi ve bos konustugumu iddia ettiniz. Biriniz okudugum bolumu filan sormus, burada kimseyi tanimadigim bir platformda adım disinda hic bir sekilde genel olarak bilgi vermem. Bu sadece bu tartismaya yonelik degil. Ornegin esinizin sizin mesleginiz nedir gibi sorulara da asla cevap vermem. Coxugumun kendimin fotosunu asla paylasmam. Bir de niyetin ne oldugu acikca belli olan bu imali sorus bicimine konu ne olursa olsun cevap vermem. Herkes savundugu gorusu savunma bicimiyle, yazdigi yorumdaki bilgiyle, hatta kelime haznesiyle bile nasil bir kultur seviyesine sahip oldugunu belli eder. O nedenle bunu ispatlamaya hic ihtiyac duymuyorum ;:) entel dantel cumleler kuruyor demis birisi. İnanin seviyesi altlarda olan biri rol icabiyla bile entel dantel cumleler kuramaz :) sonuc olarak , suc iddialari bulunan birini sucsuzlugu ispatlanana kadar en azindan boyle olumune savunmayin. Bunu yaptiginiz surece , swcmen kitlesi bu seviyede oldugu surece ulkemiz gelismiyor. Yol almiyor. Tam da bu sebeple basa gelen, gucu eline alan herkes yolsuzluk yapiyor , hukuku cigniyor. Degisin. Toplum degisirse bu olaylar yasanmaz.