pera15 universite egitimim sirasinda hukuk dersleri aldigimi belirtmek isterim. Hakkinda hic bir fikriniz olmayan birine “ hukuktan anlamazsin” seklindeki ifadeniz sizi ancak kucuk ve gulunc duruma dusurur. “ İmmm seyyy ben ben hakkindaki iddialarla ilgili konusmadim” 🤣 iste ben de onu diyorum, o iddilarla ilgili niye konusmuyorsunuz? Ben tam olarak o iddilari konusurum cunku istanbullu biri olarak beni yoneten kisinin kim oldugu son derece onemli. Siz sorgulamazsiniz, konusmazsiniz tabi buna sasirmadim bizzat dile getirmeniz iyi oldu kabul ettiniz farkinda bile olmadan. Konunun soruşturmasini yapmak sonuca baglamak benim gorev alanim degil, ancak sorgulamak secmen olarak en tabi hakkim. Sizinde hakkiniz. bu suc iddialarinin gercek olma olasiligini irdelemek icin belli bir seviyede olmak gerekiyor. Cahil, gundemden uzak, okumayan , arastirmayan biri bu soz konusu iddialarin gercekligini ya da gercekdisiligini anlayabilecek kavrayabilecek kapasitede olmaz. Sadece bos bos konusarak “ ama iktidarda yapti, ama ben iddialri konusmadim, ama neden depremi konusmuyoruz” gibi anlamsiz cumleler kurarken bulur kendini :) bir de bu kafayla gider oy kullanir. Onun kullandigi oy benim hayatimi etkiler sonra … Başa donecek olursak imamoglu hakkinda acilan iki basliktan biri olan yolsuzluk iddialariyla ilgili gecmiste yasadigimiz ve soru isaretlerinin kesinlikle giderilmedigi cok fazla ornek var. Bu derin ve uzun konu burda konusmak yeri degil. Ancak bir kacina ornek vereyim; sanat alani ucu aciktir. Harcamalar net degildir. Bu alan kullanilarak bir konseree biz istanbullularin cebinden bir yigin para aktarildi. Aciklama “ konser ” diyecek kadar gulunctu. Butun ihaleler kendi sirketlerine verildi. Otobuslerin bakimi icin bir yigin para ayrildi. Ama otobus bakimlari yapilmadi. İstanbulda yasiyorsaniz yolda kalmis otobuse denk gelmissinizdir muhtemelen. Dahasi gizli odalarda valizlerle paralar tasindi. Aciklama yok? Bunlar orneklerin cok kucuk kismi. Sorgulayacak misiniz kesinlikle ihtimal vermiyorum. Size iyi uykular.