Huzurkokulum Ya kizlar oglum 14 aylik azi dislerini cikartti 3 tanesi cokti 4. Cikmadi daha 1 aydir surekli emmek istiyo yemek yediremiyorum artik cildirmak uzereyim cok zayifladi suan 9 kilo doktora goturduk gecen hafta evet biraz dusuk kilosu dedi diyetisyene yonlendirdi ordada yemesi gerekenleri hazirladik zaten normalde yapip yedirmeye calistigim seyler ama bir turlu yediremiyorum goren bu cocuk cok zayif iyi bakin su cocuga diyip duruyolar ve artik cildirmama az kaldi cok uzuluyorum nasil kilo aldiricam nasil yapcam bilmiyorum bana akil verin biraz
Agg0207 Huzurkokulum surekli mi istahsizdi acaba bebeginiz belki yapisi boyledir birde cok fazla israrda bulundugunuzda tepki olarak oda yemek yemeye bilir benim kizim oyle mesela biraz israr edersem yemiyor kesinlikle
Ikrazumra19 Huzurkokulum cokta anormal zayif bir kiloda degul benim kizimda 19 aylik 11 kilo yani zaten belli bir zaman sonra kilo alimi duruyor ama istahsisligin sebebi vitamin değerleri filan dusuktue belki yada disten olabilir
edaozdxxr Huzurkokulum Polivit + Ocean Multi kullanıyorum ben. Bir gün birini diğer gün ötekisini veriyorum. Yarım ölçek şekilde. 9 kilodan 12 kiloya çıktık 2 buçuk ayda. (18 aylık)
Huzurkokulum Agg0207 kilo alimi iyiydi ama hiv kilosunu gostermedi hep zayif duruyodu boyuna gore normal dedi doktor hep ama bu disten sonra cok zayifladi goren iyi bak bu cocuga cok zayif bacaklari cirpi gibi falan demeye basladi iyice moralim bozuldu
zeytinlikek Acıkmasını bekle, meme verme. Ek gıdayı yedir meme daha sonra, yoksa almıyorlar ek gıdayı, benim oğlum da öyle çünkü biz sıralamayı değiştirdik şimdi düzeldi
Huzurkokulum zeytinlikek oyle yapiyorum iko gundur ama yinede banamisin demiyo yemiyor cocuk ne yapsam olmuyo
Huzurkokulum Ikrazumra19 doktor biraz zayif geldi 10 bucuk olmasini beklerdim dedi yani gorende oyle laflar edince iyice moralim bozuldu sanki ben bakamiyorum cocuga yemek yedirmiyorum ac birakiyorum suan o pozisyondauim
Deletedmom136 Acıkmasını bekleyin kesinlikle anaöğün yesin 3 saat sonra atıştırsın bi meyve ya da yoğurt filan 2 saat sonra da yine anaöğün ne güzel acıkır o zaman bi deneyin bunu. Aç diye memeden bekliyordur doymayı ama meme de doyurmuyo maalesef
Huzurkokulum Deletedmom136 evet haklisin doyurmuyo artik gece emmesini kestim iki gundur bakalim gunduzu de azaltmaya calisicam yarindan itibaren oyle yapmaya baslayim bakalim ne olcak
Ervaereli11 Kbrakurt merhaba siz fortini mama başladım dediniz kilo alımı oldumu o mamayla acaba aldıysa kaç ayda kaç kilo aldi
Kbrakurt Huzurkokulum 1.5 ay oldu başlayalı. Raporlu olarak alıyoruz doktor yazdı. %80ini devlet karşılıyormuş raporlu olunca. Henüz 300 Gr aldı bu süreç içinde.
Ikrazumra19 Huzurkokulum dedigim gibi hic kiloyu dert etmedim ki bence bebeginizin kilosu cok normal her bebegin kemik yapisi bucudu bir olmaz
Huzurkokulum Kbrakurt bu hafta sonuc icin gidicez doktora bi sorayim bende bunu tesekkur ederim canim
Ervaereli11 Kbrakurt peki mesela ben bu gün iki kutu 3 kutu icirdim bı kez tek yemek yedi daha yemedi kilo alımı olurmu öyle mesela 3 kutu mama bi kez ekmek yoğurt karisimini yedi siz neelr verdiniz nasıl verdiniz mesles kaç kutu verdiniz onunla birlikte kaç kez yemek verdnz
Kbrakurt Ervaereli11 şimdi şöyle. Benim kızımın gelişim geriliği ve genetik rahatsızlıkları mevcut. 2 yaşına girdik hala ek gidamiz tam anlamıyla sorun. Çiğneme refleksi yok yutma durumu zayıf. Yani sağlıklı bebeğiniz ile kıyaslamak çok uygun olmaz. Sadece kilo almadığı için değil. Benim kızım beslendiği içinde başlandı bu mama.
Ervaereli11 Kbrakurt çok geçmiş olsun cnm yani sırf kilo almasi için iki kutu versem yeterlimi beninkide ek gida zorla yiyio zorlasam kusuyor