poyrazsena smge06 Benim oğluşlarımın arasında da 17 ay var biri 22 aylık diğeri 4 aylığına giricek allahıma şükürler olsun ki büyük oğlum beni hiç zorlamadı kardeşine karşı bi kıskançlığıda olmadı kardeşinide çokk seviyor.🥰
smge06 busrasya23 aslında daha geç ama sezeryan olduğu için erken de alıcaklar o yüzden 11 ay olucak aralarında
smge06 poyrazsena biraz korkuyorum bakımı açısından inşallah banada zorluk çıkarmadan büyütürüm ikisinide
Elvinemine smge06 canim saglikla kucagina al inşallah .brnde senin gibi olmusdum amma beni korkutdu doktorlar dikisin patlar.bebek erken dogar yapamazsin falan kurtaj oldum halada pişmanım.kizimda kolikiydi kaynanm dediki ben bakmiyacagim annen baksın annemde dedi bende senin kizina bakamamam zor durmaz bende . gece gunduz agliyordu kizim .6aydan sonra duzeldi simdi diyor .kaski zamani geri getire bilsem .bebegimin gunahina girdi herkes.arkamda duranim.olmadi .kizimi kendim zorla buyutdum 🥹🥲sen bu hatayi yapma inşallah iyi olur🙏🤗
busrasya23 smge06 ayy en korktuğum şey ama bir yandan da olsa da ikisi bir arada büyür dediğim şey benim bir küçük kardeşimle aramda ay farkı var onunla bir küçüğüyle öyle üçüz gibi büyümüşüz ve bağlarımız çok iyi arkadaşa hiç ihtiyacımız olmadı mesela annem zorlanmıştır tabii ama şuna hatırlamıyor bence 🤣
poyrazsena smge06 Bende iki defa sezeryan oldum korkma hiçbirşey olmuyor doğumdan sonrada ikisinede ben baktım kimse yoktu yanımda eşim 1 hafta evde kaldı onun sayesinde toparladım dikişlerinede birşey olmuyor ben ikinciyi 39. Haftalıktı öyle aldılar.
smge06 Elvinemine benide korkuttular dikişlerimden dolayı patlar vs. bende düşündüm aldırmayı ama annemler kaynanamlar biz yardım ederiz sen üzme kendini diyince yapamadım bende aldıramadım. İlk bebeğime üzülüyorum bitek sanki ona ihanet etmişim gibi hissediyorum
smge06 poyrazsena benim Allahtan kaynanam görümcelerim çok yardımcı oluyolar ordan dolayı şanslıyım biraz
Hulya0129 smge06 çok zorlandığım günler de oldu küçük uyku nedir bilmez sürekli ağlar mızmız sinir stres uykusuz luk bağırıp çağırıp sinirleniyorum ama sonra pişman oluyorum ilk ay psikolojik olarak çok kötüydüm büyüğe ilgi veremiyorum diye şimdi çok şükür birlikte oynuyorlar arada minik kavgalar 😍 yani güzel günler de olacak kötü günlerde eşiniz destek verirse yardımcı olursa güzel geçiyor