_alya Esen3536 bende bidaha bu iğneden olmalimiyim bilmiyorum 10 aydır adet olmuyorum şaka gibi 2 kere iğne oldum bende psikolojik olarak tek yan etkisi adet olmuş gibi etkiliyor hormonları 🤐
Esen3536 _alya yani yan etkisine bak kendin karar ver cok siskinlik yapmadimi ben 6 ay adet olmamistim 6 aylik hamile gibiydim 😅 herkes hamile saniyordu
_alya Esen3536 ya öyle ben şuan bile kendimden şüpheleniyorum o kadr zayıfım ama karnım davul gibi ruh değişimi desen ayrı ama işte koruma olarak da iyi oluyor orası ayrı😪
Esen3536 _alya evet aynen kesinlikle aylik olani sor bide istersen o bukadar yan etki yapmiyor sanirim fiyati daha pahaliydi bem simdiden sismeye basladim spiral taktirdim bi ay durdu daha da taktirmam asla o daha kotu deneyimdi benm icin
rozeriin _alya ben 2.5 senedir olamıyorum o iğne yüzünden maalesef geçen ay bıraktım vücudun kendini toplaması 1 yılı bulabilirmis bana adet kendiliginden olamazsın dedi ilaç başladı bi doktura görünün
_alya rozeriin bende yarın doktora gidiyorum bakalım bana ne diyecek teşekkür ederim benimde dengem şaştı olamadigim gibi ..Sizede geçmiş olsun.İgne yüzünden aşırı olan kadar olamayanlarda varmış demekki
Papatya-bahcesi rozeriin Siz iğne atıldıktan sonra hiç adet olmadınız mı yoksa ilk 1-2 ay oldunuz mu yani A dedi kesti mi Ben 2 aydır adetliyim Sonra bir yıl 2 yıl olamayacağım diye çok korkuyorum
Papatya-bahcesi _alya Ben de bu iğneden oldum ama benim tam tersi 2 ay Adetim sürekli geldi Doktora gittim doktor yumurtalıklara bakıyor direkt bir şey var mı diye bence bir doktora gitmelisiniz
Papatya-bahcesi _alya Benim full kanama yaptı 2 aydır adetliyim ne yapacağım bilmiyorum ilacın etkisi geçtikten sonra uzun bir süre adet olamam diye çok korkuyorum doktora gittim Doktor yumurtalıklara baktı hiçbir şekilde önermiyorum bir daha yapma dedi
Papatya-bahcesi nevruzzzz Ben de yaptırdım sürekli yemek yemek istiyorum 2 aydır sürekli kendi kendimi mahvettim . Hormonlarım alt üst oldu bir daha asla yaptırmam Doktor da tavsiye etmiyor Keşke aylık başlasaydın dedi
Papatya-bahcesi Esen3536 hormonları aşırı derecede bozuyormuş bana Doktor söyledi bütün yan etkilerini yaşadım full adetliyim sürekli Kanamam var 2 ayındayım şu Önümüzdeki 1 ayın geçmesini bekliyorum Umarım geçer ve bir düzene girer Adetim
sinosunannesi Papatya-bahcesi ne ilaçlar ne doktorlar gezdim hiçbiri fayda etmiyor 8. Ay hala kanamam var hala kanamam devam ediyor bebeğim anne sütü kesilecek stresten diye ödüm kopuyor çok sinirliyim bebeğime tahammülüm yok hemen kızıyor bağırıyorum aşırı sinir yaptı bu iğne bana
_alya Papatya-bahcesi ben doğumdan beridir hiç adet olmuyorum 2 kere oldum sadece iğne benimde hirminkarim aşırı karışık duygu degisimi vücut herşey bende bidaha olmayacağım doktora gittim bidaha onermedi banada.
rozeriin Papatya-bahcesi hamileliğin başından beri olmadım 21 Aralık 2022 den beri adet olamıyorum mallesef 😂
_alya Esen3536 inşallah 5aydir iğne olmuyorum daha bı düzelme yok tekrar doktora kontrole gideceğim bakalım ne zaman duzelecek
_alya sinosunannesi ayy geçmiş olsun olmaksa bı okadar zordur çekilmez ya Allah yardımcınız olsun bende aykardim adet olmuyorum benimde hormonlar çok bozuk bendede sinir tahammül garip duygu degisimi tavan ne olacak böyle bilmem
zzggkksrnn _alya ben 1.5 yıldır kullanıyorum. ama kullanmadan önce bebeğim dört aylıkken regl olmuştum. bu ipneyi vurdurduğumdan beri regl olmuyorun. kişiden kişiye değişiyor.