Cigdem61 Mnktrtaaa kimden terapi aldınız acaba? Bizde ki çiğneme sorunu online aşılır mı bilemiyorum. Besinleri tek tek ya da ufak ufak azı dişleri tarafına elimle koyarsam yiyo ama hala aktif bir çiğneme ağızda geveleme dolandırma yok maalesef:( hiç düzelmeyecek diye korkuyorum
humaveannesii tazebiranne_ aynı aynı kutu kutu mamayı yapıp döküyorum içer belki diye buda tükürüyor şimdi kusturma huyu da başladı zorla yedirirken kusturuypr kendini öyle böyle kusmuyor
atlas1655 humaveannesii yaaa sizdede de aynısı bizde de başladı elini sokuyo ağzına bugün 2 kere kustu ya
humaveannesii atlas1655 aynı benimki de bide o kadar çok kusuyor ki görsen dersin bu nerden çıkarıyor o kadar da yemiyor
atlas1655 tanta bizimki gece dışında mama da içmiyor bende ek gıdaya yuklendım ama neyle doyuyor bilmiyorum fazla verınce de reflüsü azıyor
humaveannesii atlas1655 kendi kendini kusturuypr 3 gündür yapıyor yemek istemediği için midesini bulandırıyor
atlas1655 humaveannesii bizimki de aynısı parmaklarını sokuyo dün başladı allahım hergun yeni farklı şeyler
Cigdem61 Mnktrtaaa hmm bende takip ediyorum kendisini çok da övüyorlar ama online ben yapamam diye başlamamıştım
buseteacher tanta ben de böyle bir şey gözlemliyorum sanki, benim kızım da 11 aylık normalde iştahı güzel olan çocuk hiçbir şey yemek istemiyor ağzını kitliyor sadece anne sütü, umarım geçici bir dönemdir🙏🏻